De ce Nicole Cherry nu s-a căsătorit cu tatăl copilului ei: „Eu îmi doresc să am o..”

Nicole Cherry și partenerul ei, Florin Popa, urmează să devină părinți pentru prima dată.

De ce Nicole Cherry nu s-a căsătorit cu tatăl copilului ei: „Eu îmi doresc să am o..”

Nicole Cherry și partenerul ei, Florin Popa, urmează să devină părinți pentru prima dată. Cei doi vor avea o fetiță și sunt pregătiți pentru acest moment important din viața lor.

Invitată în emisiunea Xtra Night Show, Nicole, care este însărcinată în luna a șaptea, a vorbit despre decizia de a nu se căsători cu partenerul ei, Florin, chiar dacă așteaptă primul copil împreună.

„Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie … să revin la forma mea inițială, vreau să fac mai multe lucruri înainte. Nu țin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. Se făcea și e frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva'”, a declarat Nicole Cherry la Xtra Night Show.

Nicole Cherry a făcut noi dezvăluiri despre cum a decurs până acum sarcina în cazul ei. Artista în vârstă de 22 de ani se află în al treilea trimestru de sarcină și recunoaște că până acum nu a avut pofte. „Mă bucur foarte tare că trăiesc această perioadă atât de frumoasă, încerc să mă bucur din plin de ea pentru că știu că fiecare sarcină e diferită. Astea șase luni au trecut repede. N-am suferit schimbări majore, n-am avut pofte mari, suntem foarte bine. Creștem și așteptăm să vedem cum se anunță următoarea perioadă, fiind și ultimul trimestru cred că o să fie un pic mai greu, dar cu siguranță o să trecem cu brio”, a povestit Nicole Cherry pentru Teo Show.

În ceea ce privește rolul de mamă, cântăreața a mărturisit că își dorește să fie relaxată și să aibă o relație de prietenie cu fetița ei. „Deja simt că se face legătura dintre mine și fetiță, nu am cum să explic în cuvinte, pur și simplu o simți în momentul în care ți se întâmplă. O să doarmă cu noi, o să aibă patuțul ei în camera noastră, când o să crească o să ne ocupăm și de camera ei. Cred că o să fiu o mamă relaxată, asta îmi doresc, vreau să fiu prietenă cu fetița mea, să o sfătuiesc să treacă frumos prin viață, așa cum am reușit și eu să trec alături de părinții mei”, a adăugat Nicole Cherry.

Nicole Cherry a anunțat în luna iunie, odată cu lansarea piesei „Scrie-mi pe suflet”, că va deveni mamă, după o perioadă în care a ascuns sarcina și a dat naștere unor speculații în presă.

Încă de când Nicole Cherry a dezvăluit sexul copilului, fanii artistei au fost curioși cu privire la numele pe care îl va purta fetița. Artista a dezvăluit pentru revista Viva! ce nume a ales pentru fetița ei care va veni pe lume în luna decembrie. „Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis.”

Citește și:
Anastasia Chivu, fiica cea mică a lui Cristi Chivu, a debutat deja în carieră la doar 10 ani

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people