Dana Rogoz și familia ei, vacanță de poveste în Thailanda

Dana Rogoz și familia ei au parte de o vacanță de poveste în Thailanda. Actrița se relaxează și se amuză, alături de copiii ei, în mijlocul unor peisaje fabuloase.

Dana Rogoz și familia ei sunt deja cunoscuți pentru dorul lor de ducă. Actrița iubește atât de mult călătoriile încât și-a dus copiii, încă de foarte mici, în vacanțe în locuri îndepărtate, a călătorit cu micuța ei fiică, Lia, în miezul pandemiei la filmări în afară țării, ba chiar cei patru (Rogoz, soțul său, regizorul Radu Dragomir, și cei doi copii ai lor, Vlad și Lia) pleacă deseori prin țară cu rulota și par să se bucure nespus de astfel de activități.

Nu e de mirare, deci, că Dana Rogoz și familia ei au decis să se aventureze în Thailanda pentru o vacanță pe tărâmuri însorite în mijlocul iernii. Cei patru vor avea parte de o escapadă mai lungă, de-a lungul căreia vor călători în mai multe zone, și deja se bucură din plin de soarele și de apele cristaline de la destinație.

Cei patru au călătorit spre Thailanda chiar în ziua de Crăciun, timp de zece ore, și s-au carantinat timp de o noapte, până la sosirea testelor presupuse de protocolul de intrare în țară. Prima lor destinație a fost Bangkok, unde au vizitat casa muzeu Jim Thompson și s-au plimbat pe străzi, iar apoi Dana Rogoz și familia ei au pornit spre Koh Chang, unde au petrecut câteva zile în două locuri de cazare diferite, Centara Koh Chang Tropicana Resort și Santhiya Tree Koh Chang. Actrița, generoasă în a împărtăși cu publicul ei imagini și gânduri din vacanță, a postat nenumărate stories și multe imagini care o înfățișează având parte de o vacanță de poveste, în piesaje splendide, bucurându-se să fie alături de ai ei și să petreacă astfel de momente împreună.

Deși imaginile înfățișează o vacanță de vis, Dana Rogoz a avut grijă să le menționeze celor care le urmăresc faptul că, cu toate metodele de parenting relaxat pe care le practică, care îi și permit să călătorească atât de lejer cu doi copii, există și momente de tensiune în vacanțele lor. Dar din fotografii vacanța actriței pare perfectă, așa că o să ne îngăduim să visăm la asta.

Citește și:
Cu ce problemă se confruntă Andreea Ibacka la început de an: „Doar 3 ore de somn pe noapte'

Foto: Instagram

Vezi şi mâncăruri pe care să le încerci când ești în Thailanda – 10 preparate surprinzătoare!

Citeşte şi unde să mergi în Thailanda în vacanță – insule și atracții!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people