Dana Rogoz a publicat prima fotografie cu fetița ei, Lia Elena, cu ocazia Zilei Copilului

Cu ocazia Zilei Copilului, Dana Rogoz a publicat pe rețelele de socializare prima fotografie în care i se vede chipul fiicei sale, Lia Elena.

Dana Rogoz a publicat prima fotografie cu fetița ei, Lia Elena, cu ocazia Zilei Copilului

Dana Rogoz a reușit să ne ia prin surprindere deoarece a făcut publică pe rețelele sale de socializare prima fotografie cu fetița ei, Lia Elena. Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu două săptămâni. 

Cu această ocazie, Dana Rogoz a scris și un mesaj extrem de emoționant, prin care ne mărturisește și cine i-a făcut fotografia fetiței sale. „Ea este Lia Elena. Iar aceasta este chiar prima fotografie pe care Radu i-a făcut-o când ne-am întors acasă de la maternitate, în a treia ei zi de viață. Nu pot descrie în cuvinte bucuria care îmi sufocă pieptul, azi, de 1 iunie, ca mamă de doi copii. La mulți ani, minunilor!”

În acest weekend, Dana a făcut și prima plimbare alături de fetița ei și fiul ei, Vlad.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

151/366 Azi am facut prima plimbare 🥳 Fericireeeee!!!! #primaplimbare #bebe2 #bebeLia #perfectumeu #iubireinfinita

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz) pe

Înainte de a naște, Dana Rogoz a vorbit în exclusivitate pentru ELLE despre cum a trecut peste ultimul trimestru de sarcină în izolare. „Am făcut toate cumpărăturile online. Am început din timp, pentru că și livrările au fost mai complicate, adică apropos de pătuț, de masa de înfășat, le-am montat noi aici.”

În contextul situației actuale, Dana Rogoz a născut singură, fără să aibă familia alături. Soțul ei nu a avut voie să intre în spital și și-a văzut fetița abia după trei zile, odată cu externarea. La scurt timp după ce a născut, soțul său și fiul ei au venit în dreptul ferestrei salonului în care stătea. „Au venit băieții până în dreptul ferestrei salonului nostru de la spital, să ne trimită pupicuri și să ne spună de la distanța celor 4 etaje cât de mult ne iubesc. Pe Vlad sigur l-a auzit toată strada strigând „te iubeeeeeesc, maamaaaa!!!”, a scris actrița pe Instagram.

Dana Rogoz și partenerul ei, regizorul Radu Dragomir, s-au căsătorit în anul 2012. Cei doi mai au împreună un băiețel, Vlad.

Citește și:
Imagini inedite cu copiii actriței Kate Hudson

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people