Dana Rogoz a apelat la medici după ce a suferit un incident: „Am fost cusută la spital”

Dana Rogoz a suferit un incident și a mers la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Dana Rogoz a apelat la medici după ce a suferit un incident: "Am fost cusută la spital"

Dana Rogoz le-a povestit fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare un incident prin care a trecut recent. Actrița a fost nevoită să meargă și la spital, acolo unde a primit îngrijrile medicale necesare. 

Pe Instagram, Dana Rogoz a relatat o întâmplare recentă, care o implică și pe fetița ei, Lia. Actrița s-a lovit de capul fiicei sale, iar în urma acestui incident s-a accidentat la buză. Ea a mers la spital și i s-au acordat îngrijri medicale. Ceea ce o neliniște pe Dana Rogoz este și faptul că are planificată în program o călătorie la Baia Mare, cu spectacolul „Domnișoara Iulia”, regizat de Andrei și Andreea Grosu, în care joacă alături de Richard Bovnoczki și Mihaela Trofimov. Actrița speră ca acest incident să nu o afecteze foarte tare pe scenă.

„Un alt fel de ÎNAINTE/DUPĂ. Cea de-a doua imagine este de acum, după ce în această dimineață am fost cusută la spital, în zona buzei. Un incident stupid.. am dat practic „buza în cap” cu Lia. Iar capul Liei e foarte rezistent, ea nu a avut nimic. Eu în schimb am avut nevoie de 4 ațe care să îmi strângă buza la loc. Problema mea cea mai mare e că în seara aceasta plec la Baia Mare, pentru că mâine e programat spectacolul „Domnișoara Iulia”. Așadar, țineți-mi pumnii ca să pot juca!”, le-a povestit Dana Rogoz fanilor ei. 

După ce a făcut această postare, Dana Rogoz a mai vorbit într-o serie de Instastories despre incident. Actrița a spus că urmează și un tratament în prezent și speră să nu se mai confrunte cu dureri. 

„Asta este opera de dimineață. Practic, aici sunt două cusături și două pe interior. Diseară am avion în drum spre Baia Mare. (…) Sper ca până mâine să nu mă mai doară atât de tare și să pot să mișc mai bine, să pot să mușc cuvintele pe scenă. Să vedem dacă trebuie să adaptăm anumite mișcări, anumite situații scenice, sper să nu fie nevoie. O să mențin rece, iau tratament și chestii, inclusiv antibiotic și alte lucruri. Sunt ok, stau o săptămână cu ațele astea.”

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. S-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii, pe Vlad, în vârstă de 10 ani, și pe Lia, care are 3 ani. Regizorul mai are un băiat, pe nume Barbu, dintr-o căsnicie anterioară.

Dana Rogoz a vorbit recent despre limitele pe care le-a impus celor doi copii ai ei în ceea ce privește accesul la tehnologie. Vlad și Lia au vârste diferite, așa că regulile stabilite de actriță și soțul ei sunt personalizate. 

„Nu le-am interzis accesul nici la telefon, nici la televizor, însă nu au gadget-urile lor. La Vlad, deși are colegi care au deja telefon mobil, nu mi s-a părut necesar să aibă telefon. Dacă au nevoie, ne cer nouă. Vlad e în altă etapă, are anumite teme pe care le primește pe diferite aplicații, trebuie să citească cărți în limba engleză. Tehnologia a intrat în viața lor și nu este ceva de care să ne îngrozim! Chiar cred că poate să fie folosită înțelept. La Lia este, într-adevăr, mai simplu: „Nu mai merge, s-a stricat!”. Încă crede acest lucru, iar televizorul poate să fie oprit”, a declarat Dana Rogoz pentru Ego.ro.

Citește și:
Cătălina Grama, schimbare inedită de look. Imaginile cu care actrița și-a surprins fanii: „E tare ciudat…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people