Adela Popescu și Dana Rogoz, escapadă inedită la Paris. Cum s-au distrat cele două actrițe: „Exact în această ordine”

Adela Popescu și Dana Rogoz au avut parte de momente unice în timpul unei escapade la Paris.

Adela Popescu și Dana Rogoz, escapadă inedită la Paris. Cum s-au distrat cele două actrițe: "Exact în această ordine"

Adela Popescu și Dana Rogoz, colege de breaslă și bune prietene, au petrecut câteva zile în Paris, departe de casă, participând la un eveniment organizat de un cunoscut brand de produse cosmetice.

Adela Popescu și Dana Rogoz, imagini inedite din Paris

Cele două actrițe s-au relaxat și s-au distrat la conferința din capitala franceză, rememorând clipele plăcute de altădată. În timpul șederii lor, au explorat străzile pitorești ale orașului, s-au bucurat de deliciile locale și au capturat momente amuzante în fotografii împreună.

„Girls just wanna have fun in Paris. Câteva fotografii de ieri, când ne-am plimbat prin Paris, am vizitat expoziția dedicată lui Brancuși, am mâncat clatite cu dulceață, am cumpărat vintage-uri și am dansat până la 12 noaptea. Exact în această ordine. P.S. Mulțumesc, Laura, pentru a doua fotografie în care ne-ai surprins pe mine și pe Adela în timpul plimbării. E ca un cadou prețios pentru mine, fiind făcută fără să avem habar. Care e fotografia voastră preferată din această serie?” , a fost mesajul pe care l-a scris Dana Rogoz în dreptul mai multor imagini în care apare alături de colega și prietena sa, Adela Popscu, dar și de fiica Andreei Esca, Alexia Eram.

La eveniment au fost prezente personalități importante din industria showbiz-ului românesc, printre care Dana Rogoz, Adela Popescu și Alexia Eram, cunoscută ca fiind creator de conținut și fiica Andreei Esca. Adela Popescu și Dana Rogoz au o prietenie care datează de peste un deceniu, iar fiecare oportunitate de a se întâlni și petrece timp împreună este întâmpinată cu bucurie de cele două actrițe. Cu toate că agenda lor este plină și își dedică timpul atât proiectelor profesionale, cât și vieții de familie.

Dana Rogoz se pregătește să se mute în casă nouă în curând. Actrița își ține la curent fanii cu privire la stadiul în care se află acum casa pe care a cumpărat-o împreună cu soțul ei, Radu Dragomir, la Viscri. Momentan, proprietatea celor doi se află în stadiul de renovare, iar procesul este unul de lungă durată. 

În ciuda faptului că locuința ei de la Viscri nu este renovată complet, Dana Rogoz se bucură de fiecare pas din acest proces. Actrița, soțul ei, Radu Dragomir, și cei doi copii ai lor, Vlad și Lia, au mers în vizită, iar vedeta le-a povestit fanilor cum decurg până acum lucrările.

De asemenea, invitată în podcastul lui Mihai Morar, Adela Popescu a făcut dezvăluiri despre motivul pentru care a renunțat la televiziune.

„S-au schimbat enorm de multe lucruri. În primul rând, eu am renunțat să mai fac televiziune o vreme și cei care mă întâlnesc îmi spun în permanență că nu pot să fac asta, trebuie să fac televiziune, dar ei nici nu au înțeles, însă nici nu trebuie să înțeleagă nimeni, eu am înțeles câtă nevoie aveam să petrec timp cu copiii mei în această etapă de vârstă a lor. Când l-am născut pe Alexandru, el avea două luni când eu m-am întors la emisiune. Îmi amintesc că mă mulgeam, lăsam lăptic acasă, mă întorceam cât mai repede acasă. După ce l-am născut pe Andrei, la șapte luni m-am întors la emisiune și a fost foarte bine, pentru că relațiile sociale te fac să depășești anumite momente grele”, a mărturisit Adela Popescu pentru sursa citată.

Citește și:
Julia Fox, noi dezvăluiri despre relația cu Kanye West: Un gust amar'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people