Dan Negru, dezvăluiri despre persoana care l-a motivat să plece de la Antena 1: „Banii sunt mulți”

Așa cum probabil ai aflat până acum, Dan Negru a renunțat la colaborarea cu Antena 1 și s-a alăturat postului de televiziune Kanal D.

Dan Negru, dezvăluiri despre persoana care l-a motivat să plece de la Antena 1: "Banii sunt mulți"

Așa cum probabil ai aflat până acum, Dan Negru a renunțat la colaborarea de peste 22 de ani cu Antena 1 și s-a alăturat postului de televiziune Kanal D. Momentan nu se știe ce emisiune va prezenta sau va produce în cadrul acestui post de televiziune, însă Dan Negru a avut prima apariție în platourile de filmare Kanal D, în emisiunea prezentată de Teo Trandafir.

Chiar în direct, cunoscutul prezentator a dezvăluit la Kanal D că Teo Trandafir a fost una dintre persoanele care au reușit să-l convingă să facă această schimbare importantă din viața lui profesională.

„Unul dintre prietenii care știau că vreau să fac o schimbare majoră în viața mea a fost Teo. Nu povestim de o lună, două, ci de multă vreme”, a declarat Dan Negru la Kanal D.

„Îmi trimite la un moment dat un mesaj din senin, scria: ‘Vin!’ și cu o inimă roșie. Mesajul original a fost din 2017. Ai recitit mesajele noastre și ai ajuns aici”, a subliniat și Teo Trandafir precizând că, deși sunt amici buni încă de la începuturile lor în televiziune, ei nu au fost până acum niciodată în același platou de televiziune sau la același post tv.

În cadrul emisiunii lui Teo Trandafir, acesta a vorbit și despre zvonurile care au apărut imediat după plecarea lui de la Antena 1 cu privire la salariul pe care ar urma să îl primească la Kanal D. Potrivit unor surse ar fi vorba despre 25.000. de euro lunar.

„Lumea televiziunii e frumoasă și e mică. Banii sunt mulți. Se câștigă. Ați văzut și voi ce se scrie. Îmi amintesc când am prezentat festivalul Callatis. Am prezentat Callatis. Era un articol pe prima pagină în care scria: Negru câștigă 500.000 de dolari să prezinte Callatisul. Păi pe suma asta cumpăram toată Mamaia', a declarat Dan Negru pe post, citat de fanatik.

„Mi-au plăcut vorbele colegilor voștri. Hai să fie o călătorie frumoasă. Vibe-ul ăsta se transmite. Am întâlnit oameni extraordinari aici, oameni pe care îi știu de-o viață', a mai spus Negru.

Marți, 25 ianuarie, Kanal D a confirmat că Dan Negru se alătură postului de televiziune. 

„Kanal D îşi îmbogăţeşte echipa cu unul dintre cei mai apreciaţi oameni de televiziune din România: Dan Negru. Personalitate energică, complexă, cu o experienţă de peste 20 de ani în media, prezentator, dar şi scenarist şi realizator TV de succes, cu o energie inepuizabilă şi reinventându-se în permanenţă, Dan Negru este pregătit să cucerească în continuare publicul făcând ce ştie mai bine, televiziune, la Kanal D”, a transmis postul de televiziune.

Dan Negru se număra printre cele mai longevive vedete de la Antena 1. Este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din România. În anul 1999, prezentatorul venea la Antena 1, după ce a părăsit TVR. S-a format la școala de televiziune Valeriu Lazarov, iar de-a lungul anilor a prezentat mai multe formate care s-au bucurat de succes, cum ar fi „Academia vedetelor”, „Ciao, Darwin”, „Câștigi în 60 de secunde”, „Șerifi de România”, „Next Star”, „Plasa de Stele”, „Demascarea”, „Scena Misterelor”, „Ghicește vârsta.” Desigur, și celebrele Revelioane, care au ocupat primul loc în topul audiențelor, mai puțin cel din acest an, când PRO TV a depășit Antena 1. 

Citește și:
Chris Martin și Dakota Johnson, apariție inedită în timpul unui interviu pe Zoom

Foto: Facebook Dan Negru 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people