Dan Bittman șochează din nou cu declarații despre pandemia de coronavirus

În urmă cu câteva săptămâni, Dan Bittman șoca prin declarațiile sale privind la modul în care autoritățile din România gestionează criza provocată de pandemia de coronavirus.

Dan Bittman șochează din nou cu declarații despre pandemia de coronavirus

Mai mult decât atât, invitat în cadrul unei emisiuni online moderată de Mădălin Ionescu, Dan Bittman a făcut mai multe declarații controversate, una dintre ele fiind legată de celebra prezentatoare TV Andreea Esca, despre care solistul Holograf crede că și-a înscenat boala COVID-19.

S-au căutat atâtea şi atâtea exemple, au vrut să găsească şi în lumea sportului, au vrut să găsească şi în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar şi în lumea asta, a noastră, a artiştilor, a cântăreţilor… Dacă cred că Andreea Esca şi-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem„, a declarat Dan Bittman.

Zilele trecute, Dan Bittman a oferit un interviu publicației impact.ro, în care a vorbit despre cum vede acum pandemia de coronavirus, dar și despre declarațiile pe care le-a făcut anterior despre Andreea Esca și care i-au adus numeroase critici.

„Cu Andreea Esca, cu care, repet, sper să mai fie amica mea, eu am avut o singură întrebare pe care mi-am pus-o. Atâta vreme cât Andreea Esca este pionul principal al PRO TV, atâta vreme cât toată redacția de știri gravitează în jurul ei, de la portar, până la director, deci toată lumea intră în contact cu ea. În momentul în care Esca a susținut că are Covid și s-a izolat, păi trebuia să se închidă postul, toți trebuiau să intre în izolare. Ori, asta nu s-a întâmplat. Nu le doresc răul, dar sunt lucruri care se bat cap în cap. Legea este din păcate aplicată numai unora. S-a făcut propagandă prin intermediul persoanelor publice pentru acest virus. Se căutau sportivi, oameni de marcă, artiști, cântăreți. Unii au reacționat mai bine, alții, nu. Cu toții suntem datori cu o moarte. Să nu uitați asta! Faptul că unii colegi de-ai mei au fost la terapie, mulți au scăpat, am și eu prieteni infectați, asta nu înseamnă că acest Covid nu e de învins. Eu asta îmi doresc să-l învingem”, a spus Dan Bittman pentru impact.ro.

Artistul a vorbit și despre vaccinul împotriva coronavirusului precizând că „M-aș vaccina sincer, dar, repet, îmi trebuie un tratament nu neapărat un vaccin. Nu știu ce este cu acest vaccin, văd că sunt mulți care spun că un vaccin serios nu se poate dezvolta decât în ani, apropo de efecte secundare. Eu am o vârstă, generația care vine însă, ei vor trebui să decidă dacă se vaccinează sau nu. Noi am trecut prin viață”.

Citește și:
6 pași de urmat dacă ai simptome de Covid-19

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people