Cum se înțelege Antonia cu fostul ei soț, Vincenzo Castellano: „Totul este bine”

Antonia a dezvăluit cum se înțelege acum cu fostul ei soț, Vincenzo Castellano, alături de care are și o fată pe nume Maya.

Cum se înțelege Antonia cu fostul ei soț, Vincenzo Castellano: "Totul este bine"

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt împreună de 10 ani și îi au împreună pe Dominic și Akim. Artista mai are o fiică, pe Maya, din căsătoria cu Vincenzo Castellano. În vara anului 2020, cântăreața și Alex Velea s-au logodit. 

Antonia a trecut printr-un îndelungat și mediatizat proces de divorț cu Vincenzo Castellano, mai cu seamă datorat luptei pentru custodia fiicei lor, Maya. Divorțul a ajuns la final în 2020, și, deși custodia este împărțită între cei doi părinți, Maya continuă să trăiască în Italia, alături de tatăl său.

Într-un interviu pentru ego.ro, Antonia a vorbit despre tatăl fiicei sale. Artista a fost întrebată ce relație are acum cu Vincenzo Castellano, fostul ei soț, având în vedere că fiecare dintre ei și-au refăcut viața.

„Totul este bine în relația noastră, pentru că îi dorim binele Mayei și amândoi facem tot ce ține de noi ca ea să fie fericită. Așa că relația noastră este pe cât se poate de normală și de civilizată.”

Cântăreața a făcut mărturisiri și despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Alex Velea. Antonia a recunoscut că dintre cei doi, artistul este cel mai romantic. 

„Suntem amândoi atenți la lucrurile care îl surprind pe celălalt, care l-ar bucura, care l-ar entuziasma și de fiecare dată, reușim să ne facem surprize plăcute. E încă un aspect frumos al vieții noastre împreună. Dacă ar fi să aleg însă, dintre noi doi, cred că Alex este cel mai romantic.”

Antonia a vorbit și despre momentul în care s-a îndrăgostit de Alex Velea. Artista îl admira de mai multă vreme ca artist, iar lucrurile s-au schimbat între ei atunci când l-a cunoscut mai bine. 

„Momentul în care m-am îndrăgostit de Alex a fost cel în care l-am cunoscut pe el ca om. Îl apreciam ca artist, mi se părea talentat, charismatic, dar atunci când am interacționat de la om la om, lucrurile s-au schimbat și am reușit să descopăr un om bun, cu suflet mare, cu o inimă extraordinară”, a adăugat Antonia pentru ego.ro. 

Citește și:
Cabral, declarație de dragoste pentru Andreea Ibacka. Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani: „Iubirea noastră va răsturna pământul'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people