Cum se descurcă Adela Popescu și Radu Vâlcan de când au devenit părinții a trei băieți

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit pe data de 11 iulie părinți pentru a treia oară. Cum își împart cei doi sarcinile?

Cum se descurcă Adela Popescu și Radu Vâlcan de când au devenit părinții a trei băieți

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, au devenit părinți pentru a treia oară pe 11 iulie. Vedeta a născut pe cale naturală al treilea băiat. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt extrem de implicați în creșterea celor trei copii pe care îi au împreună. Recent, Adela a publicat o serie de imagini pe Instagram, prin care le arată fanilor cum au reușit ea și partenerul ei să își împartă sarcinile. În timp ce vedeta este acasă cu fiul ei nou-născut, Radu Vâlcan a mers în parc alături de ceilalți doi copii, Alexandru și Andrei.Însă, cei doi vor avea parte și de ajutor. În luna mai, Adela Popescu dezvăluia în emisiunea „Vorbește Lumea” de la PRO TV că a angajat o bonă filipineză. „Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolăm camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă cameră din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, spunea vedeta la vremea respectivă.

Acum câteva zile, Adela Popescu le-a împărtășit urmăritorilor de pe Instagram cum a decurs prima seară petrecută acasă cu băiețelul care abia a venit pe lume. „Am ajuns acasă, am trecut de prima noapte care a fost grea, dar știam că așa va fi, adică nu m-a luat prin surprindere. Au fost și lucruri foarte plăcute, adică întâlnirea copiilor, a fost peste așteptări.

Suntem la început cu alăptarea, nu este ușor nici de data asta, dar știu că va fi. O să fie câteva zile de chin și țipete, dar o să fie bine. Am să revin să vă mai povestesc cum a fost cu nașterea, cu întâlnirea copiilor, cum a fost cu prima noapte, cum a fost cu alăptarea, a declarat Adela Popescu pe Instagram.

Citește și:
Schimbare majoră în showbiz! Florin Călinescu pleacă de la PRO TV

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people