Cum s-au cunoscut Nicola Peltz și Brooklyn Beckham: „Nu ne-am înțeles deloc”

Nicola Peltz a dezvăluit cum s-a cunoscut cu soțul ei, Brooklyn Beckham și cum se înțelegeau la începutul relației.

Cum s-au cunoscut Nicola Peltz și Brooklyn Beckham: „Nu ne-am înțeles deloc”

Nicola Peltz a recunoscut că nu a fost dragoste la prima vedere cu soțul ei, Brooklyn Beckham, mărturisind că cei doi „nu s-au înțeles” și „nu s-au potrivit” la început. Cuplul s-a întâlnit prima dată în urmă cu cinci ani, moment în care amândoi aveau parteneri diferiți și nu erau interesați să se cunoască.

Cum s-au întâlnit Nicola Peltz și Brooklyn Beckham

Cu toate acestea, deși au rămas în legătură unul cu celălalt, abia după o întâlnire la petrecerea de Halloween a lui Leonardo DiCaprio, în 2019, cei doi au decis să își dea o șansă. Nicola a declarat pentru revista Tatler că ambii aveau alt partener și nu s-au înțeles deloc la început, când s-au cunoscut.

„Nu ne înțelegeam, pur și simplu nu ne potriveam. Eu aveam un iubit, el avea o iubită. De fapt, ne-am întâlnit o dată și am mers la cină, iar el era un prieten, dar nu un prieten apropiat. Apoi ne-am întâlnit la o petrecere de Halloween acum doi ani și jumătate și nu pot să vă spun ce s-a întâmplat, dar de atunci am fost de nedespărțit”, a spus Nicola Peltz.

După doi ani și jumătate de relație, Brooklyn și Nicola s-au căsătorit în aprilie, în cadrul unei ceremonii fastuoase de 3 milioane de lire sterline, la proprietatea familiei ei, în valoare de 103 milioane de lire sterline, din Palm Beach, Florida. În ceea ce privește timpul pe care îl petrec împreună, cei doi preferă nopțile liniștite acasă în locul petrecerilor și ieșirilor dese. Actrița a glumit spunând că sunt un „cuplu bătrân” și „locul fericit este să stea în casă, să se uite la un spectacol și să stea cu câinii lor”.

Ce relație este între tatăl actriței și soțul ei

Deocamdată, nopțile lor confortabile acasă vor rămâne în Statele Unite, Nicola subliniind importanța de a fi aproape de familia ei. În timp ce Brooklyn se numără, fără îndoială, printre cei mai faimoși urmași ai celebrităților britanice, americanca Nicola nu este nici ea străină de această lume. Tatăl ei este omul de afaceri Nelson Peltz, în vârstă de 79 de ani, care a devenit de la șofer de camion la miliardar.

Investitorul miliardar a fost un susținător al eforturilor profesionale ale lui Brooklyn de-a lungul anilor, Nicola dezvăluind că Nelson i-a oferit sfaturi pentru Cookin’ with Brooklyn, emisiunea culinară a soțului ei de pe Facebook Watch.

„Brooklyn se implică în lucruri foarte interesante cu emisiunile sale și, de asemenea, în afaceri și este foarte drăguț. Îl văd cum îl sună pe tata și îl întreabă: ‘Ce părere ai despre asta?’. Îmi place să-l văd cum învață de la tatăl meu”., a mai spus Nicola.

Citește și:
Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people