Cum este, de fapt, relația de prietenie dintre Meghan Markle și Kate Middleton?

Reporterul regal Carolyn Durand a declarat în mai multe circumstanțe că relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton este una de prietenie, cele două chiar vorbind constant prin mesaje.

Cum este, de fapt, relația de prietenie dintre Meghan Markle și Kate Middleton?

După ce au apărut mai multe fotografii de la Wimbledon în care se observă clar că Meghan Markle și Kate Middleton discută ca între două prietene, experții regali au ajuns la concluzia că legătura dintre ele este mai puternică decât în trecut. Acum, reporterul regal Carolyn Durand face un pas înainte și spune că Meghan și Kate își scriu constant mesaje și vorbesc chiar și la telefon.

Carolyn a continuat prin a explica: „Kate a fost o sursă incredibilă de sprijin pentru Meghan în zilele anterioare nașterii lui Archie și, în ciuda zvonurile conform cărora s-ar fi certat, fac parte din aceeași familie și au o prietenie foarte frumoasă. Vorbesc și își trimit mesaje regulat, au mai multe lucruri în comun, iar Kate a vrut să se asigure că Meghan se simte binevenită în familie.” Deși au existat câteva neînțelegeri între ducese, așa cum au declarat și corespondenții regali, relația dintre cele două s-a îmbunătățit considerabil.

Apariția lui Kate Middleton și Meghan Markle împreună la Wimbledon a fost atent studiată și analizată de toată lumea, printre care și experți în limbajul corpului.

În încercarea de a observa dacă, într-adevăr, cele două ducese nu se înțeleg, expertul în limbajul corpului, Blanca Cobb, a studiat imaginile cu cele două din tribunele de la Wimbledon, susținând însă că „nu a existat nicio urmă de conflict între ele la acest eveniment' și că „Meghan și Kate chiar s-au simțit bine una în compania celeilalte.'

Citește și:
Prințul Harry a primit un cadou special pentru fiul său în timpul ultimei vizite oficiale

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people