Prințul Harry a primit un cadou special pentru fiul său în timpul ultimei vizite oficiale

Prințul Harry a primit câteva cadouri foarte speciale pentru fiul lui, Archie Harrison, în timpul vizitei pe care a făcut-o la spitalul pentru copii Sheffield Children's Hospital.

Prințul Harry a primit un cadou special pentru fiul său în timpul ultimei vizite oficiale

Ducele de Sussex, care a devenit tată pentru prima oară în urmă cu câteva săptămâni, a vizitat Sheffield Children’s Hospital pentru a inaugura o nouă aripă a spitalului, care a costat 40 de milioane de lire sterline.

Cu această ocazie Prințul Harry a primit o păturică realizată manual în culorile alb, albastru și roșu pe care se află scris numele lui Archie, monograma lui Harry și Meghan și steagul american. În plus, Ducele a primit și o jucărie de pluș care îl reprezintă pe Theo, mascota spitalului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan and Harry Br (@meghan_and_harry_br) on

În timpul vizitei, Harry s-a uitat printr-un album care conține imagini cu Prințesa Diana din timpul vizitei la același spital și a semnat în cartea de oaspeți, la fel ca și regretata lui mamă în noiembrie 1989.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@henrywalesandmeghanmarkle) on

El a stat de vorbă și cu asistenta medicală Julie Austin, care a purtat costumul de mascotă, aceeași persoană pe care și Prințesa Diana a întâlnit-o în urmă cu 30 de ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Portraits of Royal Family (@reinodecambridge) on

Harry s-a întâlnit și cu mai mulți pacienți și familiile lor și a petrecut câteva ore în compania lor, glumind, spunând povești și ascultându-le problemele. Mama unuia dintre copiii internați a declarat ulterior că Ducele „se pricepe foarte bine la copii”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VOA News (@voanews) on

Citește și:
Fanii nu sunt încântați de urarea primită de Prințul George cu ocazia zilei sale de naștere, din partea Prințului Harry și a lui Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people