Cum au sărbătorit vedetele Ziua Națională a României

1 Decembrie, Ziua Națională a României, este în mod cert un prilej de bucurie și mândrie pentru fiecare dintre noi. Vedetele au sărbătorit această zi, iar noi îți vom arăta imagini speciale cu ele.

Fie că vorbim de cântărețe, actrițe, prezentatoare TV, personalități marcante din lumea sportului, vedetele au decis să sărbătorească ziua de 1 decembrie în moduri cu adevărat speciale, arătându-și mândria față de țara lor, de oriunde s-ar fi aflat.

Nadia Comăneci, legendara sportivă, a postat pe contul său de Instragam un clip emoționat: „Astăzi este o zi frumoasă, o zi istorică, o zi de sărbătoare pentru toți românii. Vă doresc multă multă sănătate și multe bucurii. La mulți ani, români! La mulți ani, România.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

La multi ani România…… 1 Decembrie #sarbatoare

O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10) pe


Simona Halep a postat pe Instagram o imagine din timpul unui meci, alături de mesajul: „La mulți ani România…… 1 Decembrie #sărbătoare”, a scris jucătoarea de tenis.

Andreea Marin a postat o imagine emoționantă cu ea din copilărie. „Îmi ești casă, Românie, Îmi ești dor, copilărie, Îmi ești fotă, îmi ești ie, Îmi ești dragoste de glie. Îmi ești lacrimă, ești tot, Și în inimă te port! La mulți ani cu bucurie! Spun „român” și spun „mândrie”!”

Andreea Bălan le-a împărtășit urmăritorilor săi mai multe imagini cu ea, cele două fiice ale ei, Ella Maya și Clara, dar și mama ei. „La mulți ani, România. Cel mai frumos 1 decembrie, în familie, sănătoși și voioși! La mulți ani dragii noștri!”

Laura Cosoi a pus pe Instagram o imagine specială cu fiica ei, Rita, amândouă fiind îmbrăcate în ie. „La mulți ani, România noastră.”

Feli a avut și ea un mesaj cu această ocazie, alături de o fotografie cu ea îmbrăcată într-o ie reinterpretată. „La mulți ani, România mea! Să crești mare și cu minte!”

Ilinca Vandici a postat pe Instagram o imagine cu ea, ținând în mână drapelul României cu ocazia acestei zile. „La mulți ani, România!”

Alina Eremia nu s-a aflat alături de familia ei pentru a sărbători, însă nu a ratat ocazia de a transmite un mesaj special. „Anul acesta, sărbătoresc 1 decembrie la Arad! La mulți ani, români, indiferent în ce colț al lumii vă aflați!”

Andreea Berecleanu a postat mai multe imagini pe contul său de Instagram, ea purtând o jachetă care are inscripționate cuvintele „memorie”, „cultură” și „identitate”, creată de designerul Adrian Oianu. „La mulți ani, Românie frumoasă! Memorie, cultură, identitate!”

Sore a ales să sărbătorească această zi la ea acasă și a transmis un mesaj sincer, punctând ce anume își dorește pentru România. „Poate nu mă încadrez în urările clasice de 1 Decembrie, dar ce îi doresc eu României se poate deduce din poza asta simplă, pixelată, de la mine din sufragerie. Adică, fericire, în primul rând, compasiune, loialitate, onestitate, blândețe, răbdare, câteodată agitație iar atunci când trebuie, tăcere. La mulți ani, România!”

Ana Baniciu a transmis un mesaj către toți românii, ea ținând în mână și drapelul României. „România, la mulți ani! Români, să vă iubiți, să vă mandriți și să fiți frați… atât aici cât și peste hotare!”

Amalia Enache a postat o fotografie cu adevărat specială, și spunem asta deoarece în imagine apare și fiica ei, Alma, amândouă fiind îmbrăcate în costume populare. „La mulți ani, România! La mulți ani, Pro Tv!”

Citește și:
Dana Rogoz, pe covorul roșu la Cairo International Film Festival, cu ocazia premierei filmului Mo

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people