Cum au ajuns Prințesa Diana și Camilla Parker de la prietene, la rivale

Așa cum Diana a menționat în repetate rânduri, căsnicia sa cu Prințul Charles s-a destrămat din cauza Camillei Parker Bowles, iar tensiunea dintre cele două a putut fi observată și în public.

Cum au ajuns Prințesa Diana și Camilla Parker de la prietene, la rivale

Biograful Camillei, Penny Junor, a scris despre începutul relației dintre Prințesa Diana și Camilla Parker. Atunci când Lady Diana Spencer a început să aibă o relație cu Charles în 1980, erau frecvent invitați la Conacul Bolehyde din Wiltshire, casa pe care Camilla a împărțit-o cu primul său soț, Andrew Parker Bowles. Cele două s-au bucurat una de compania celeilalte, Diana chiar oferindu-se să o ajute pe Camilla cu cei doi copii ai săi, Tom și Laura.

Înainte de anunțul logodnei, Camilla și-a arătat sprijinul față de Diana când aceasta era permanent în atenția publicului și a camerelor de filmat. La puțin timp după anunțul oficial, Diana s-a mutat în Clarence House, unde a găsit un bilet pe pat din partea Camillei, care o ruga să ia prânzul împreună, potrivit lui Andrew Morton, care a scris în 1992 cartea „Diana: Her True Story”. Mai târziu, Diana a intuit că aceasta dorea să construiască o legătură astfel încât să îl poată vedea pe Charles și după nuntă.

În scurt timp însă, Diana a început să nu mai aibă încredere în prietena ei. Cartea lui Morton descrie cât de supărată a fost Prințesa în momentul în care Charles a decis să-i dea Camillei o brățară gravată cu inițialele G și F, chiar înaintea nunții regale din 1981. Diana era convinsă că inițialele simbolizau Gladys și Fred, numele pe care Charles și Camilla le foloseau unul pentru celălalt. Mai mult decât atât, Penny Junor descrie și momentul în care o fotografie a Camillei a căzut din jurnalul Prințului Charles în timpul lunii de miere pe Royal Yacht Britannia.

Primii ani din mariajul Dianei nu au avut un contact prea mare cu Camilla, aceasta stând departe de evenimentele la care participau Prințul și Prințesa de Wales. La mijlocul anilor `80 însă, Diana era convinsă că soțul ei și Camilla se întâlnesc din nou.

Relația dintre Prințesa Diana și Camilla Parker a devenit publică în momentul în care mariajul regal se destrăma treptat. Deși relația cu Prințul Charles se îmbunătățise după divorțul din 1996, Diana nu a iertat-o niciodată pe Camilla. Moartea Prințesei de Wales, la câteva săptămâni după ce Charles i-a organizat Camillei o petrecere cu ocazia zilei sale de naștere, a dus la un val de ură publică împotriva Camillei.

Până ca Prințul Charles și Camilla să se căsătorească în 2005, Prințul William și Prințul Harry aveau deja o relație destul de bună cu noua lor mamă vitregă. În cartea lui Angela Levin, „Harry: Conversations With the Prince”, Harry o descrie drept „o femeie minunată”, adăugând „William și cu mine iubim fiecare parte din ea”. Camilla a fost inclusă în familia regală, ajutându-le pe Kate și Meghan să se integreze și să-și ducă la bun sfârșit noile atribuții regale. Prințul William și Prințul Harry continuă să-și arate afecțiunea față de Camilla, păstrând în același timp amintirea vie a mamei lor.

Citește și:
De ce a fost Camilla Parker Bowles prezentă la nunta regală a Prințului Charles cu Prințesa Diana?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people