Cum arată Violet, fiica cea mare a lui Jennifer Garner

Deși are doar 14 ani, Violet, fiica lui Jennifer Garner și a lui Ben Affleck, este deja mai înaltă decât mama sa.

Cum arată Violet, fiica cea mare a lui Jennifer Garner

Jennifer Garner a fost surprinsă recent, alături de fiica sa, Violet, în apropierea casei lor din Los Angeles. Amândouă purtau măști de protecție, acestea devenind obligatorii începând cu 18 iunie în statul american, California.

Deși are doar 14 ani, Violet este deja mai înaltă decât mama sa. Însă acest lucru nu este total neașteptat, ținând cont că tatăl său,Ben Affleck, are o înălțime de un metru și 92 de centimetri.

Jennifer și Ben s-au căsătorit în 2005 și au divorțat 13 ani mai târziu, în 2018. În urma căsniciei, cei doi au trei copii: Seraphina, în vârstă de 11 ani, Samuel de 8 și Violet de 14.

Ben Affleck formează în prezent o relație cu actrița Ana de Armas, cu care s-a cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Deep Water, film regizat de Adrian Lyne, cel care a semnat regia pentru celebra peliculă Fatal Attraction. Filmările au avut loc la finalul anului trecut în New Orleans și Louisiana. Încă din perioada filmărilor au apărut numeroase zvonuri cu privire la o relație între cei doi. Ei și-au confirmat relația în luna martie.

La inceputul verii, cei doi au fost au fost fotografiați de către paparazzi plecând în vacanță cu un avion personal. Și nu erau singuri, ci alături de ei se aflau și doi dintre copiii lui Ben Affleck, Violet și Samuel. În plus, și cățelul Anei, Elvis, s-a alăturat grupului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @famouskids_insta on

În ceea ce o priveste pe Jennifer Garner, tot mai multe zvonuri vorbesc despre o posibilă relație cu actorul Bradley Cooper. Cei doi s-au cunoscut în 2006, în timpul filmărilor de la serialul Alias, iar de atunci au continuat să fie din ce în ce mai apropiați.  Deși nu există dovezi clare în acest sens, mărturiile surselor apropiate celor doi ne fac să credem că putem vorbi despre un nou cuplu în lumea Hollywood-ului.

„Sunt perfecți unul pentru celălalt. Întotdeauna s-au simțit confortabil unul cu celălalt, dar acum lucrurile sunt mai profunde. Sunt adorabili împreună”, a declarat o sursă pentru site-ul Star.

Citește și:
Jennifer Garner răspunde zvonurilor potrivit cărora ar fi însărcinată

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people