Cum arată Tiago, fiul cel mic al lui Adrian Mutu, în vârstă de 4 ani

Tiago, fiul cel mic al lui Adrian Mutu, a împlinit recent 4 ani și este pasionat de fotbal, la fel ca tatăl lui.

Tiago, fiul cel mic al lui Adrian Mutu, a împlinit în luna aprilie 4 ani și este pasionat de fotbal, la fel ca celebrul lui tată.

Tiago este fiul pe care Adrian Mutu îl are din căsătoria cu Sandra Bachici. Cei doi s-au logodit pe 1 ianuarie 2016, în Cuba, și s-au căsătorit la începutul anului 2017. Atât Adrian cât și Sandra se mândresc cu băiețelul lor și împărtășesc cu fanii care îi urmăresc pe rețelele de socializare numeroase imagini în care apar alături de acesta.

Recent, Adrian Mutu le-a arătat fanilor un clip cu Tiago în timp ce micuțul își arată talentul de fotbalist, fiind surprins chiar pe terenul de fotbal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adrian Mutu (@adrian10mutu)

„Așa cum tatăl meu a procedat cu mine acum 38 de ani și eu ieri i-am pus lui Tiago ghetele de fotbal în picioare la 3 ani, pentru prima dată”, a mărturisit Adrian Mutu în urmă cu un an.

Adrian Mutu mai are încă trei copii. Adrian Mutu și Consuelo Matos Gómez au fost căsătoriți între 2005 și 2013 și au împreună două fete, pe Adriana și Maya. Ele locuiesc în Republica Dominicană, alături de mama lor. Consuelo a fost a doua soție a sportivului. Între 2001 și 2003, Adrian Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, care face parte din juriul emisiunii „Românii au talent.” Cei doi au împreună un băiat, pe nume Mario Mutu, care acum are 19 ani.

În ceea ce privește relația pe care Adrian Mutu o are cu copiii săi, acesta a declarat în 2019 într-un interviu pentru okmagazine.ro că menține o legătură strânsă cu ei. „Ţin legătura cu toţi copiii mei. Şi ei între ei vorbesc. Avem un grup pe WhatsApp. Chiar râdeam cu soţia, pentru că, fiind pe fusuri orare diferite, m-am trezit într-o dimineaţă cu 494 de mesaje pe WhatsApp. Numai din grupul cu Mario, Adriana şi Maya.”

Acesta a adăugat că păstrează o relație civilizată cu fostele soții. „Avem relaţii civilizate. Atunci când copiii vin la mine, e normal ca fostele soţii s-o cunoască pe Sandra, ei stând cu ea o perioadă. Sandra e o persoană serioasă şi responsabilă. Şi e firesc ca ele să îşi dorească să vadă ce fel de persoană e ea”, a spus Adrian Mutu pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă al vedetei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people