Ce mesaj special i-a transmis Adrian Mutu fiului său, Mario, care a împlinit 19 ani

Adrian Mutu i-a transmis fiului său, Mario, care a împlinit 19 ani, un mesaj special pe rețelele de socializare.

Ce mesaj special i-a transmis Adrian Mutu fiului său, Mario, care a împlinit 19 ani

Mario, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, a împlinit pe 9 septembrie vârsta de 19 ani. Cu această ocazie, tatăl lui i-a transmis un mesaj pe contul său de Instagram. 

Adrian Mutu a scris un mesaj emoționant pentru fiul lui, însoțit de o fotografie el. „La mulți ani fiului meu pentru cea de-a 19-a aniversare. Te iubesc!”, a scris fostul fotbalist pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adrian Mutu (@adrian10mutu)


Mario este fiul pe care Adrian Mutu îl are din mariajul cu actrița Alexandra Dinu. Cei doi au fost căsătoriți între 2001 și 2003. Ulterior, Adrian Mutu a fost căsătorit între 2005 și 2013 cu Consuelo Matos Gómez și au împreună două fete, pe Adriana și Maya.

Adrian Mutu formează în prezent un cuplu cu Sandra Bachici. Cei doi s-au logodit pe 1 ianuarie 2016, în Cuba, și s-au căsătorit la începutul anului 2017. Alături de Sandra, fostul fotbalist are un băiat, pe nume Tiago.

Mario Mutu a locuit în Italia, alături de mama lui, Alexandra Dinu. Într-un pentru revista Viva!, vedeta a mărturisit că și-a crescut fiul singură și a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat. „Avem o legătură puternică. Vreau ca el să se simtă în siguranță și încrezător. Vreau să știe că voi fi întotdeauna lângă el și că voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru a-l susține în tot ceea ce face. L-am crescut singură pe Mario. (…) Mi-a dat ceva bătăi de cap în adolescență, ca cei mai mulți tineri la vârsta de 16, 17 ani, în căutare de sine. Comunicăm mult, îi spun opinia mea și îi dau sfaturi, însă caut să îl înțeleg și să îi las posibilitatea de a descoperi și de a alege el însuși cine e și ce își dorește.”

Adrian Mutu are o relație apropiată cu toți copiii săi. „Ţin legătura cu toţi copiii mei. Şi ei între ei vorbesc. Avem un grup pe WhatsApp”, a declarat el pentru okmagazine.ro.

De asemenea, acesta a adăugat că păstrează o relație civilizată cu fostele soții. „Avem relaţii civilizate. Atunci când copiii vin la mine, e normal ca fostele soţii s-o cunoască pe Sandra, ei stând cu ea o perioadă. Sandra e o persoană serioasă şi responsabilă. Şi e firesc ca ele să îşi dorească să vadă ce fel de persoană e ea”, a spus Adrian Mutu pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Fiica lui Denis Ștefan – prima imagine și mesajul emoționant al soției actorului

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people