Cum arată noul animal de companie al Adelinei Pestrițu și de ce a creat valuri pe Internet?

Adelina Pestrițu a împărtășit cu urmăritorii ei vestea că are un nou animal de companie, însă aceștia nu s-au arătat foarte încântați.

Cum arată noul animal de companie al Adelinei Pestrițu și de ce a creat valuri pe Internet?

Adelina Pestrițu are un nou animal de companie. Vedeta le-a împărtășit urmăritorilor de pe rețelele de socializare faptul că partenerul ei, Virgil Șteblea, cu care este căsătorită din 2019 și alături de care are o fiică, Zenaida Maria, i-a făcut acest cadou. 

Însă această veste din partea vedetei a reușit să îi împartă pe urmăritorii ei în două tabere. Iar asta pentru că Adelina Pestrițu a primit din partea soțului ei o pisică Sphynx, fiind o rasă de pisici recunoscută prin lipsa blănii. Adelina a publicat pe Instagram și câteva fotografii cu noul animal de companie, alături de un mesaj în care face referire și la Nobby, cățelușa ei care s-a stins din viață recent. „Dragii mei prieteni, astăzi vreau să vă fac cunoștință cu noul nostru prieten. El este RA, un Sphynx de numai 4 luni, pe care l-am primit în dar de la Virgil. RA a venit în viața mea după o pierdere care mi-a lăsat un gol imens în suflet. Pe Nobby nu are cum să o înlocuiască nimeni și nimic, o simt pretutindeni! Dar mergem înainte cu speranța că dorul de ea să ne fie alinat în timp, se spune că el le vindecă pe toate.”

Vedeta a adăugat faptul că RA deja s-a integrat în familia ei. „RA se simte deja foarte bine în familia noastră, iar de noi nu mai zic, suntem topiți. Sphynx-ul este o specie rară și sensibilă, dar deosebită și cu multe calități. Sper să-l primiți cu căldură aici, în familia noastră online, și asta nu doar pentru că fizic, din lipsa blăniței, are nevoie de ea, ci mai ales pentru că este un suflet care se hrănește și crește frumos doar cu iubire. Bine ai venit lângă noi, RA!”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

Comentariile din partea fanilor nu au întârziat să apară, iar aceștia s-au arătat cu adevărat surprinși de noul animal de companie al Adelinei Pestrițu. „Cel mai urât animal”, „Mie mi-ar fi frică de el, mai ales noaptea”, „Doamne este înfricoșător. Iubesc pisicile, dar aceasta pare înfricoșătoare”, „Urâțică rasă”, sunt câteva dintre comentariile primite de Adelina pe Instagram.

Însă, Adelina a primit și comentarii pozitive din partea urmăritorilor ei. „Este extraordinară rasa, foarte destepti, sensibili si frumosi foc!”, „Ce cute e”, „ce frumoooos!!!”, „Doamne ce drăgălășenie aveti. Să vă trăiască mulți ani.”

În luna februarie a anului 2021, Adelina Pestrițu mărturisea cu sinceritate în mediul online că Nobby, cățelușa pe care o avea de 11 ani, s-a stins din viață. „Nu sunt pregătită să mă despart atât de brusc de Bebe Nobby, dar așa a decis altcineva pentru noi. Îți mulțumesc pentru că ai fost cu mine în ultimii 11 ani și că mi-ai dăruit atât de multă iubire. Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot pentru că știu că te vei întoarce la mine, într-un fel, în curând. Te iubim, Nobby”, spunea Adelina la vremea respectivă.

Citește și:
Cum se înțelege Alex Velea cu Maya, fiica Antoniei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people