Cum arată Lana del Rey fără machiaj

Lana del Rey s-a fotografiat fără machiaj și a distribuit imaginile pe Instagram.

Cum arată Lana del Rey fără machiaj

Nu poate nimeni să nege impactul pe care l-a avut Lana del Rey asupra muzicii ultimilor ani, dar în același timp cântăreața a fost admirată și pentru stilul ei vestimentar sau mesajul pozitiv pe care îl propagă. Iar acum fanii îi așteaptă cel de-al șaptelea album de studio, intitulat Chemtrails Over The Country Club, care se va lansa pe 5 septembrie.

Când vine vorba de clipurile sale, Lana del Rey și-a făcut un trademark din styling-ul, machiajul și coafura inspirate de anii ’60, dar în viața privată cântăreața nu are nicio problemă în a se arăta fără cosmetizări. Ca și de curând, când Lana del Rey a ales să posteze pe Instagram o fotografie în care apare fără machiaj.

 

View this post on Instagram

 

Make up for hiking

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

Deși în ultimii ani, Lana del Rey a decis să se afișeze într-un mod mai natural, acest lucru nu i-a fost ușor dintotdeauna. De-a lungul carierei sale, a fost de destule ori criticată pentru felul în care arată, dar faptul că se află în lumina reflectoarelor de aproape o decadă a ajutat-o la a avea mai multă încredere în sine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

În luna mai, Lana del Rey a creat o controversă după ce a criticat modul în care s-a dezvoltat industria muzicală în ultimii ani și a vorbit despre acuzațiile că ar încuraja abuzurile în piesele sale. „Ca să fiu clară, nu sunt o feministă – dar trebuie să existe un loc în care să existe feminism pentru femeile care arată și se comportă ca mine – pentru acele femei care spun nu, dar bărbații înțeleg da, pentru acele femei care sunt criticate pentru faptul că sunt autentice. Am fost sinceră și optimistă în legătură cu relațiile complicate pe care le-am avut. Și ghiciți ce! Asta li se întâmplă mai multor femei. Și astea au fost experiențele pe care eu le-am trăit. Și vreau să spun că au fost 10 ani plini de minciuni, dar am învățat o mulțime din ele”, a declarat atunci Lana del Rey.

Citește și:
Rachel McAdams este însărcinată pentru a doua oară

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people