Cum arată Ioana, singura fiică a lui Ion Țiriac

Ion Țiriac a fost întotdeauna discret în privința vieții personale și puține au fost ocaziile în care a vorbit despre cei trei copii ai săi.

Cum arată Ioana, singura fiică a lui Ion Țiriac

Ion Țiriac este cunoscut pentru discreția cu care și-a păstrat până acum viața sa personală. Omul de afaceri și fostul tenismen în vârstă de 82 de ani are trei copii.

Ion Țiriac are trei copii din două relații anterioare. În 1963, acesta s-a căsătorit cu Erika Braedt, o fostă handbalistă, însă după doi ani s-au despărțit. El a format un cuplu cu Mikette von Issenberg, alături de care are și un copil, pe Ion Ion Țiriac. Fostul jucător de tenis a fost împreună și cu Heather MacLachlan, din 1984 până în 1992.

Ion Țiriac mai are doi copii din relația cu jurnalista Sophie Ayad, pe Ioana Natalia și Karim. Fostul tenismen și Sophie Ayad s-au cunoscut la München în anul 1994. În trecut, s-a vorbit despre faptul că cei doi copii locuiesc în Monaco alături de mama lor, însă, chiar și așa, Ion Țiriac se ocupă de la distanță de educația lor.

Ioana Natalia Țiriac este singura fiică a lui Ion Țiriac, are 23 de ani și studiază în Statele Unite, dar e stabilită în Miami. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ioana_tiriac


Ioana Natalia Țiriac împărtășește fotografii cu ea pe rețelele de socializare, acolo unde urmăritorii au ocazia să îi lase aprecieri și comentarii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ioana_tiriac

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ioana_tiriac

Ioana Natalia Țiriac s-a numărat printre principalele persoane care au organizat în 2018 „Bucharest Charity Fashion Show”, un show de modă caritabil. La acel eveniment a fost prezent și tatăl ei.

Ion Țiriac a povestit în trecut că este mândru de fiica lui, Ioana Natalia, în special de faptul că organizează singură tipul acesta de evenimente și consideră că este meritul ei. „Bănuiesc că un copil norocos se numește cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri sau de lucrurile normale în viaţă, asta a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa de multe ori, e meritul ei, nu e meritul meu absolut deloc”, a povestit Ion Țiriac în 2018 pentru Antena Stars.

În ceea ce privește sfaturile pe care i le-a oferit fiicei sale, Țiriac a mărturisit că nu i-a dat foarte multe. „Eu nu i-am dat foarte multe sfaturi, pentru că am fost mai rar pe acasă, însă cred că s-a uitat şi prin dreapta şi prin stânga şi sper că a luat numai lucruri bune, că de rele suntem sătui”, a adăugat Ion Țiriac pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Cum arată Maria, fiica celebrului fotbalist Gică Popescu. Are 20 de ani și studiază în Barcelona

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people