Cum arată Ilona, fiica lui Nicolai Tand, care a împlinit recent 10 ani

Ilona, fiica lui Nicolai Tand și a soției sale, Monica, a împlinit 10 ani. Cu această ocazie, celebrul chef a transmis un mesaj emoționant.

Cum arată Ilona, fiica lui Nicolai Tand, care a împlinit recent 10 ani

Nicolai Tand este unul dintre cei mai cunoscuți, dar și apreciați chefi din România. Recent, a fost ziua de naștere a fiicei sale, Ilona, și Nicolai a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea, însoțită și de un mesaj special. 

„Sunt tatăl acestei domnișoare de 10 ani. Îmi tremură genunchii de emoție. Ieri a fost ziua ei, dar vreau să prelungesc aniversarea. La mulți ani, Ilona mea!”, a fost mesajul transmis de Nicolai Tand.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de (@nicolai_tand)

De asemenea, și Monica Tand, soția lui Nicolai, a transmis pe Instagram un mesaj emoțioant pentru fiica sa. Am făcut fotografia asta în urmă cu un deceniu. Ilona mea împlinește azi 10 ani. Nu știu când au trecut… La mulți ani, copil bun și talentat!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Monica Tand (@monica_tand)

Se pare că Ilona a moștenit talentul tatălui său și cu mai multe ocazii, cei doi au gătit împreună.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de (@nicolai_tand)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de (@nicolai_tand)

Nicolai Tand formează un cuplu cu Monica Tand. Cei doi mai au împreună un băiat, pe nume Iancu, care are 7 ani. În 2018, Nicolai și Monica s-au căsătorit religios în cadrul unei ceremonii care a avut loc în comuna Rozavlea, Maramureș, acolo unde Nicolai și-a petrecut copilăria. 

Monica Tand, fost model internațional, a vorbit despre relația cu Nicolai. „E important să avem și timpul nostru, doar noi doi fără copii, pentru binele cuplului, pentru binele tuturor. E o chestie de zi cu zi, nu ceva ce ai dobândit și asta e. E o muncă permanentă, nu pot să zici gata, m-am căsătorit, am copii, e al meu. Respectul este foarte important într-un cuplu”, a declarat Monica Tand pentru Antena Stars.

Nicolai Tand este un cunoscut chef din România. El a făcut parte din juriul emisiunii „Top Chef” de pe Antena 1. El a mai prezentat și emisiunea „Star Chef” de pe Antena Stars. Din luna octombrie a anului 2020, Nicolai Tand s-a alăturat matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani.”

Citește și:
Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people