Cum arată Andreea Ibacka cu doar câteva zile înainte de a deveni mamă pentru a doua oară

Andreea Ibacka va naște al doilea copil peste câteva zile. Actrița și soțul ei, Cabral, vor deveni din nou părinți.

Cum arată Andreea Ibacka cu doar câteva zile înainte de a deveni mamă pentru a doua oară

Andreea și Cabral Ibacka vor deveni în curând părinți. În ciuda faptului că peste câteva zile va naște al doilea copil, actrița continuă să fie activă.

Andreea Ibacka s-a bucurat în acest weekend de o plimbare în parc alături de soțul ei, Cabral, și fiica lor, Namiko. Prezentatorul TV a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu soția lui, cu câteva zile înainte de a naște. „Eu vă spun sincer… Andreea Ibacka îmi pare frumoasă de leșin (mă rog, pentru mine e frumoasă, nu trebuie să fie pentru toată lumea) și tot spune de copil… dar nu pare să se livreze nimic. Încep să cred că e doar balonată…”, a fost mesajul scris de Cabral pe Facebook.

Ulterior, și Andreea Ibacka a făcut publică o imagine cu ea, făcută în același parc. „Ultimul weekend cu bebe în burtică a venit cu soare și voie bună în Orășel. Ceea ce vă doresc și vouă!”, a scris actrița.

Andreea Ibacka a fost protagonista unei ședințe foto emoționante în care apare alături de fiica ei și a lui Cabral, Namiko. Actrița le-a mărturisit fanilor și cum se simte cu doar câteva zile înainte de a deveni mamă pentru a doua oară și care sunt problemele cu care se confruntă.

„Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică. Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, a scris Andreea Ibacka în descrierea acestor imagini.

În ceea ce privește nașterea, Andreea Ibacka a povestit în urmă cu câteva luni faptul că nu își poate asuma riscul de a naște natural. „Va fi o naștere prin cezariană, așa că urmează să o programăm mai aproape de data probabilă, în funcție de cum decurge sarcina pe ultima sută de metri. Din păcate, nu reușesc să nasc natural, există ceva riscuri considerabile de luat în calcul după cezariana necesară de acum trei ani”, a declarat actrița într-un interviu acordat publicației TV Satelit.

Citește și:
Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble, i-a cunoscut deja familia

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people