Cabral și Andreea Ibacka au aniversat 10 ani de căsnicie

Cabral și Andreea Ibacka au aniversat 10 ani de căsnicie, un deceniu care a trecut cu suișurile și coborâșurile lui, după cum a declarat Andreea. Vezi relația lor în cele mai frumoase imagini.

Cabral și Andreea Ibacka sunt cunoscuți de mulți ani drept unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton, ca niște persoane care nu se feresc să își declare susținerea reciprocă în orice fel de împrejurare. Cei doi sunt căsătoriți de 10 ani și au împreună un copil, Andreea Ibacka fiind acum însărcinată cu cel de-al doilea, care va veni pe lume cândva în toamna acestui an.

Cabral și Andreea Ibacka nu au dat multe detalii despre bebelușul pe care îl așteaptă și nici măcar nu au dezvăluit încă sexul acestuia, așa cum se obișnuiește. Însă Andreea, invitată în cadrul emisiunii TV Antena Stars, a dat mai multe detalii despre relația cu soțul ei, așa cum o vede după ce au petrecut deja un deceniu în mariaj.

„Mi-a mâncat tinerețile. M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani.”, a declarat în glumă Andreea Ibacka.

Împreună de 10 ani, Cabral și Andreea Ibacka au o viziune realistă asupra relației lor, pe care nu vor să o portretizeze în culori idilice în fața publicului. „Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt”, a declarat Andreea Ibacka în cadrul emisiunii.

Cât despre elementele care compun o relație atât de solidă precum cea dintre Cabral și Andreea Ibacka, aceasta din urmă mizează pe înțelegere și empatie, și a făcut referire la accidentul suferit de soțul ei în 2013, când a fost și rănit: „Am avut o premoniție acum câțiva ani și mă bucur că mi-am ascultat instinctul și faptul că am ajuns la el, la timpul potrivit, a făcut ca lucrurile să decurgă bine ulterior, dar na, a fost o situație-limită. Nici la noi lucrurile nu au mers ca unse de fiecare dată. Acel moment este memorabil, dar mă bucur că l-am depășit cu bine. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare.”

Citește și:
Cum arată astăzi Caroline Léon, fiica lui Catrinel Menghia

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people