Cum arată acum fiica Millei Jovovich? Tânăra are deja un rol într-un film important

Ever, fiica Millei Jovovich, seamănă incredibil de tare cu mama sa și joacă deja într-un blockbuster, ca varianta mai tânără a lui Scarlett Johansson.

Cum arată acum fiica Millei Jovovich? Tânăra are deja un rol într-un film important

Fiica Millei Jovovich, Ever, seamănă perfect cu celebra sa mamă, și pare să-i calce deja pe urme în ceea ce privește alegerea unei cariere. La doar 13 ani, Ever joacă rolul tinerei Natasha Romanoff în următorul film Black Widow, în care același rol, dar ca adult, este interpretat de Scarlett Johansson.

Publicația Entertainment Tonight a remarcat-o pe fiica Millei Jovovich și a apelat la faimoasa ei mamă ca să întrebe dacă aceasta o încurajează în alegerea unei cariere în actorie. Actrița din Al cincilea element a declarat că este și bucuroasă, dar și îngrozită de faptul că Ever îi urmează alegerile. „Pe de-o parte sunt îngrozită, pentru că știu cât de dificilă e această indrustrie. Și, pe de altă parte, sunt foarte bucuroasă, pentru că simt că fiica mea și-a găsit pasiunea și s-a concentrat foarte tare pe asta încă de când avea cinci ani.”

Ever Gabo Anderson, fiica Millei Jovovich și a regizorului Paul W. S. Anderson, este cea mai mare dintre cei trei copii ai cuplului. Cei doi mai sunt părinții lui Daniel, în vârstă de 5 ani, și Osian, de doar 10 luni. Aceasta și-a petrecut întreaga copilărie pe platourile de filmare, date fiind profesiile părinților săi.

„A crescut pe set cu mine și cu tatăl ei”, a declarat Milla Jovovich, „și se pare că așchia chiar nu sare departe de trunchi.”

Fiica Millei Jovovich are acum și o poreclă acasă, cu care întreaga familie o tachinează. „Îi spunem Baby Widow (copilul-văduvă, joc de cuvinte intraductibil pornit de la numele peliculei în care joacă, n.red.). Este așa o fană a universului Marvel și, știi, Ever chiar e foarte talentată”, a mai declarat Jovovich. „E foarte naturală și a fost minunat să o vedem la muncă. Toată lumea plângea la ultimele ei scene. E uimitoare.”

„Cred că oamenii vor fi foarte impresionați când vor vedea filmul, anul viitor”, a mai spus actrița, cu mândrie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich)

Citește și:
Carmen Grebenișan face dezvăluiri despre relația cu logodnicul ei: „Îmi doresc un copil'

Foto: arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people