Cum a fost surprinsă Pink de soțul ei, cu ocazia zilei sale de naștere

Pink a împlinit vârsta de 40 de ani, iar soțul ei, Carey Hart, a surprins-o cu un mesaj emoționant.

Cum a fost surprinsă Pink de soțul ei, cu ocazia zilei sale de naștere

„La mulți ani pentru cei 40 de ani. Am sărbătorit alături de tine 18 ani și pot spune că este minunat să pot crește alături de tine. Persoana care ai devenit astăzi este cu adevărat inspirațională. Ai devenit o femeie de afaceri de succes, un superstar, o mamă dedicată, o persoană generoasă, o soție dedicată, specialistă în vinuri, o mamă care merge cu motocicleta și ai prieteni minunați alături. Sunt atât de mândru de femeia care ai devenit și ești mai frumoasă ca niciodată. Ești precum vinul. Ești din ce în ce mai bună și sunt atât de norocos să te am alături în această călătorie nebună. Te iubesc. Să avem parte de cât mai multe aniversări împreună. Abia aștept să vedem cum vom fi și la 80 de ani. Să ai o zi minunată,' a fost mesajul pe care soțul lui Pink i l-a transmis pe Instagram.

Soțul lui Pink nu este singurul care i-a făcut aceste frumoase declarații. Pe lângă el, și actrița Selma Blair i-a transmis un mesaj cu adevărat înduioșător. „La mulți ani. Ai un loc special în sufletul meu, ești o mamă, soție și un om minunat. Te iubesc. La mulți ani.”
Pink le-a răspuns tuturor în stilul ei caracteristic: „Mulțumesc pentru urări. Sunt extrem de fericită cu ocazia acestei vârste. Vă iubesc pe toți.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

THANK YOU FOR MY BDAY WISHES. Im jumping for joy to be 40. Im so fing into it. I love you all!

O postare distribuită de P!NK (@pink) pe

În luna aprilie, Pink a vorbit în cadrul emisiunii Today Show despre care sunt provocările de care are parte în căsnicie și cum reușește să treacă peste, alături de soțul ei, Carey Hart. „Carey și cu mine facem terapie de cuplu de 17 ani. Este singurul motiv pentru care mai suntem împreună. Vorbește poloneza, eu vorbesc italiana, iar terapeutul nostru le vorbește pe ambele. Nu vorbim aceeași limbă. Venim din familii dezorganizate și nu avem un exemplu în legătură cu felul în care ar trebui să arate o familie. Nu există un model. Nu există nicio carte care să spună: ‘Uite cum ar trebui să faci.'”

În trecut, Pink le-a împărtășit fanilor ei faptul că soțul ei are un impact extrem de mare asupra ei, dar și asupra carierei. „Carey este muza mea. Suntem împreună de 17 ani și este de muncă, dar merită toate eforturile”, a declarat Pink pentru ET în luna februarie. De asemenea, a mai adăugat faptul că în urmă cu o zi, el i-a dăruit flori, însă fără a avea vreo ocazie specială.

Citește și:
Pink a lansat o nouă provocare pe Internet cu care şi-a uimit fanii

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people