Cum a fost surprinsă Keira Knightley alături de soțul ei și cele două fetițe ale lor

Actrița Keira Knightley este foarte discretă cu privire la familie, iar recent a fost surprinsă recent alături de soțul ei și cele două fetițe.

Cum a fost surprinsă Keira Knightley alături de soțul ei și cele două fetițe ale lor

Keira Knightley a fost surprinsă recent alături de soțul ei, James Righton, și cei doi copii plimbându-se în Londra. Actrița în vârstă de 35 de ani era îmbrăcată extrem de relaxat, cu o bluză sport, jeanși și sandale. Iar în ceea ce privește look-ul ei, ea a apelat la un machiaj natural.

Este una dintre puținele ocazii când o vedem pe actriță alături de familia ei, fiind rezervată cu privire la viața personală. Peste o lună, Keira Knightley și soțul ei, James Righton, vor sărbători ziua de naștere a fiicei lor, Delilah, care va împlini un an. Keira Knightley și James Righton au confirmat în mai 2019 că vor deveni părinți, după ce actrița a purtat o rochie în care i se vedea burtica de gravidă la petrecerea Chanel din Paris.

În octombrie 2019, actrița a spus în cadrul unui interviu că a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu șase săptămâni. „Nu ai spune că am un bebeluș de șase săptămâni, nu-i așa?”, a spus ea într-un interviu pentru BBC.

La vremea respectivă, ea a povestit pentru The Telegraph cum este viața ei, de când are doi copii. Inițial, actrița a dorit să își ia un concediu de maternitate de șase luni, însă acest lucru nu era posibil pentru că trebuia să înceapă promovarea filmului Official Secrets. Așa că, actrița a apelat la o pompă de sân. „Dacă nu fac acest lucru, atunci sânii mei ar exploda. Vorbesc chiar foarte serios. Și, ca să evit asta, iau cu mine pompa de sân oriunde merg. Este totul în regulă.”

Actrița a fost extrem de sinceră cu privire la provocările pe care le-a întâmpinat după ce a născut. „Cred că nu ne arătăm suficient de mult aprecierea față de femeile care trec printr-un maraton fizic și emoțional atunci când devin mame. (..) admit că lipsa somnului, schimbările hormonale, modificările din relația cu partenerul meu, toate sunt lucruri care mă fac să mă simt că eșuez zilnic. Trebuie să-mi reamintesc că nu am eșuat, că doar fac ceea ce pot, dar nu este ușor”, a mărturisit într-un interviu pentru Balance Magazine.

Keira Knightley și James Righton s-au căsătorit în mai 2013 în Franța. Cei doi sunt extrem de discreți cu privire la viața lor personală. Au împreună două fetițe, Edie, în vârstă de 5 ani și Delilah, de 11 luni.

Citește și:
Candice Accola King, starul din The Vampire Diaries, e însărcinată cu al doilea copil

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people