Cum a fost surprinsă Gisele Bündchen la scurt timp de la apariția știrii privind problemele din căsnicia cu Tom Brady

Tom Brady și Gisele Bündchen par să se îndrepte spre despărțire.

Cum a fost surprinsă Gisele Bündchen la scurt timp de la apariția știrii privind problemele din căsnicia cu Tom Brady

Tom Brady și Gisele Bündchen par să se îndrepte spre despărțire, iar cele mai recente imagini cu supermodelul vin să întărească știrile privind problemele din căsătoria celor doi.

Gisele Bündchen a fost fotografiată în Miami împreună cu cei doi copii ai săi, însă detaliul care a atras imediat atenția a fost faptul că modelul nu mai poartă verighetă.

Bündchen, în vârstă de 45 de ani, a mers la sala de fitness împreună cu cei doi copii pe care îi are cu jucătorul de fotbal – fiul Benjamin, în vârstă de 12 ani, și fiica Vivian, de 9 ani.

Cei trei purtau piese de vestimentație adecvate sălii de fitness, iar din imagini se vede cum Bündchen a avut grijă ca celor mici să nu le lipsească nimic, având în brațe atât o sticlă de apă, cât și echipamentul acestora.

Este a doua oară în această săptămână când modelul a fost fotografiat fără verighetă. Nu se știe sigur dacă acest lucru este datorat problemelor din relația cu soțul ei, dar în fotografiile realizate în luna iunie, în timpul vacanței pe care familia a petrecut-o la Portofino, ea a fost văzută purtând verigheta.

Gisele Bündchen & Tom Brady ar fi angajat avocați care să îi reprezinte în procesul de divorț

Tom Brady și Gisele Bündchen au apelat la avocați de divorț, spun mai multe surse citate de presa de peste Ocean.

Se pare că cei doi au locuit separat în ultimele două luni după o ceartă majoră – și acum încep să se gândească cum să-și împartă imperiul de zeci de milioane de dolari.

„Nu m-am gândit niciodată că această ceartă va fi sfârșitul relației lor, dar se pare că este”, a spus o sursă foarte apropiată celor doi pentru Page Six. „Nu cred că mai există acum cale de întoarcere. Amândoi au avocați și se interesează ce va presupune o despărțire, cine primește ce și care vor fi finanțele.”

Reprezentanții lui Brady și Bündchen nu au răspuns solicitărilor de comentarii adresate de presa mondenă internațională.

Apropiații lui Brady, în vârstă de 45 de ani și de șapte ori campion la Super Bowl, și ai supermodelului în vârstă de de 42 de ani, care sunt căsătoriți din 2009, spun că amândoi sunt foarte implicați în viața copiilor lor și cel mai probabil vor cere custodia comună dacă se ajunge la separare.

Dacă se va ajunge la divorț, cel mai probabil, cuplul ar opta pentru acest pas în Florida, deoarece acolo se află locuința lor principală, spun experții juridici citați de presa internațională. O altă sursă care cunoaște cuplul a confirmat faptul că cei doi se gândesc cum să își împartă activele, care include și un portofoliu de proprietăți în valoare de 26 de milioane de dolari.

Tom Brady este cel mai bine plătit jucător NFL, cu o avere de 250 de milioane de dolari, fiind implicat și în numeroase campanii pentru FTX, Hertz, marca BRADY, Autograph și TB12.

În decembrie 2020 cei doi au achiziționat o casă de 17 milioane de dolari pe insula Indian Creek din Miami, supranumită „Billionaires Bunker” și plănuiau să demoleze conacul de 5.172 de metri pătrați, care are cinci dormitoare, și să construiască unul nou. Dar lucrările s-au blocat recent pe proprietate, pe fondul problemelor conjugale ale celor doi.

Cuplul mai deține un apartament de lux în clădirea 70 Vestry St. din Tribeca, evaluat la 3,6 milioane de dolari, precum și o proprietate de 5,7 milioane de dolari la clubul Yellowstone din Montana al dezvoltatorului Mike Meldman. Se crede că proprietatea preferată a lui Gisele Bündchen este casa lor din Peninsula Nicoya din Costa Rica, unde familia își petrece adesea vacanțele.

„Ca și în cazul multor căsătorii, nu este doar un singur lucru care a dus la această situație. Gisele a spus clar că își face griji că Tom joacă fotbal în continuare și au avut multe discuții despre asta. Dar au avut o serie de discuții în contradictoriu în ultimii ani și de data aceasta se pare că nu mai există cale de întoarcere.”, a mai declarat o sursă apropiată de cei doi.

Citește și:
Victoria Beckham, în lacrimi la prezentarea de modă de la Paris, după ce s-a reîntâlnit cu Nicola Peltz

Foto: Arhiva ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people