Kanye West îl angajează pe avocatul Melindei Gates pentru divorțul de Kim Kardashian

Kanye West l-a angajat pe avocatul Melindei Gates pentru a-l reprezenta în procesul de divorț împotriva lui Kim Kardashian.

Kanye West îl angajează pe avocatul Melindei Gates pentru divorțul de Kim Kardashian

Kanye West a angajat un avocat care are multă experiență în reprezentarea miliardarilor în divorțuri: fostul avocat al Melindei Gates, Robert Stephan Cohen. Un reprezentant al partenerului senior al Cohen Clair Lans Greifer Thorpe & Rottenstreich LLP a confirmat pentru Page Six că West l-a angajat recent ca avocat pentru divorțul rapperului de Kim Kardashian.

Kanye West angajează un nou avocat pentru divorțul de Kardashian

Întrucât Cohen are sediul în New York, TMZ a relatat că West l-a angajat și pe avocatul Nicholas A. Salick în California, unde se judecă cazul. Într-un interviu din 2021, Cohen, în vârstă de 83 de ani, a vorbit despre procesul său de abordare a divorțurilor celebrităților, inclusiv scoaterea declarațiilor financiare, revizuirea detaliilor activelor clientului său și realizarea unui interviu introductiv de 90 de minute despre „psihologia modului de abordare a divorțului.”

„Există partea rea, distrugerea unei căsnicii. Dar cealaltă parte este că îi punem pe oameni pe picioare și le oferim o nouă viață”, a spus Cohen pentru Insider.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Chris Rock, care l-a angajat pe Cohen pentru a-l reprezenta în divorțul de soția sa, după 20 de ani de căsnicie, Malaak Compton-Rock, a declarat pentru publicație că prezența calmă a avocatului său l-a ajutat să treacă printr-o „perioadă foarte grea” din viața sa.

„Avocații de divorț sunt ca niște doctori într-un mod ciudat. Ei trebuie să aibă o manieră bună de a se comporta. Iar Bob are o manieră foarte bună și liniștitoare. Te ajută să treci peste, te lasă să vezi imaginea de ansamblu. El explică realitățile situației”, a spus comediantul.

Rapperul a schimbat mai mulți avocați

Într-unul dintre cele mai mediatizate cazuri ale sale, Cohen a ajutat-o pe Melinda Gates să iasă din căsnicia cu Bill Gates cu o înțelegere estimată la aproximativ 76 de miliarde de dolari. Cohen este al cincilea avocat al lui West în acest caz de divorț, întrucât artistul miliardar a schimbat mai mulți avocați care l-au reprezentat în ultimul an și jumătate. În martie, Kanye West l-a concediat pe avocatul Chris Melcher chiar înainte de o audiere programată în prealabil.

Surse au declarat la momentul respectiv pentru TMZ că West a renunțat la avocat deoarece relația lor „devenise extrem de dificilă, cu o comunicare redusă.” Rapperul a angajat-o apoi pe Samantha Spector, dar aceasta a decis să se retragă din caz după două luni. Nu au fost dezvăluite detalii exacte despre plecarea ei, dar Spector a enumerat drept cauză „o ruptură ireconciliabilă în relația avocat-client.”

Kim Kardashian a vorbit anterior în public despre frustrarea ei cu privire la schimbarea continuă a avocatului fostului ei soț. Kim a depus cererea de divorț în februarie 2021, după aproape șapte ani de căsătorie. Cei doi a fost declarați „singuri” din punct de vedere legal în luna martie a acestui an.

Citește și:
Florin Ristei și Naomi Hedman fac dezvăluiri inedite despre relația lor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video