Florin Ristei și Naomi Hedman fac dezvăluiri inedite despre relația lor

Florin Ristei și Naomi Hedman formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

Florin Ristei și Naomi Hedman fac dezvăluiri inedite despre relația lor

Florin Ristei și Naomi Hedman formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2020 la filmările emisiunii „X Factor”, Naomi fiind una dintre concurente, eliminată însă pe parcursul show-ului, iar artistul a fost jurat în sezonul 9. Relația lor a început după ce Naomi a fost eliminată din show-ul de talente, iar la finalul anului 2020 s-au logodit.

Florin Ristei și Naomi Hedman au vorbit în numeroase dăți despre relația lor, oferind detalii inedite despre viața lor de cuplu.

Cei doi au oferit un interviu amuzant, în care modelul a dezvăluit că știe multe expresii în limba română, au discutat despre cum se desfășoară o zi normală în viața lor împreună, dar și despre cum aleg să își gestioneze finanțele.

„Că faci mai mulți bani din două locuri, faci bani și din muzică, faci bani și din entertainment. Trebuie să îți placă și una și alta, îmi place și TV-ul, îmi place și muzica! Dar aș renunța la TV pentru muzică!”, a declarat Florin Ristei pentru Cancan.ro.

În ceea ce privește cheltuielile și veniturile celor doi, ei au mărturisit că totul este la comun. „Da, sunt banii noștri!”, a declarat Naomi.

„Îi denumim banii casei! Dar banii ei sunt și banii mei, totodată!”, a subliniat Florin Ristei.

Cum s-a acomodat Naomi Hedman în România

Într-un interviu pentru VIVA!, Naomi Hedman a vorbit despre cum s-a acomodat în România. Modelul a recunoscut că a avut parte de experiențe neplăcute din cauza rasismului.

„Nu cred că mă voi putea obișnui de tot în România, din multe motive, însă aveți o țară foarte frumoasă, de care ați putea profita mai mult. Sunt părți pozitive și părți negative, ca în orice alt loc, însă oamenii sunt cei care pot cu adevărat să facă o schimbare.”

„Întotdeauna sunt tratată diferit din cauza culorii pielii, însă încerc să nu-mi las pacea și somnul afectate de slaba educație a unor oameni”, a adăugat Naomi Hedman pentru VIVA!.

Acum ceva timp, artistul a vorbit în podcast-ul „La Fileu” realizat de Speak, despre cum a început relația dintre el și partenera lui. Florin Ristei a recunoscut faptul că de când a văzut-o pe Naomi Hedman s-a simțit atras de ea. Artistul a cântat alături de ea pe scenă și a dorit să fie în echipa lui în cadrul emisiunii X Factor, însă ulterior Naomi a intrat în echipa Deliei.

„Eu sunt destul de timid. Toată lumea s-a prins că mi-a plăcut de Naomi. A cântat și mi s-a părut că ar cânta mai bine cu cineva. M-am dus pe scenă și Loredana a zis: „Vezi că te-ai aprins.' Chiar am simțit o conexiune cu Naomi din prima. Era pandemie și nu ne pupam, am dat să plec, iar ea mi-a făcut un semn foarte discret, dacă poate să mă îmbrățișeze, să mă pupe. Eu atât am așteptat, am zis: „Da, vino încoa!”

„S-a făcut octombrie și a intrat la Delia în echipă. Am ieșit în oraș și în viața mea n-am trăit o lună așa intensă. N-aveam nici cântări. Am stat numai acasă cu ea. Am dus-o la mare, la munte, la toate cabanele. Eram fiert. Dacă-mi spunea să mă mut la Londra, ziceam da fără nicio discuție. Mi-a luat mințile”, a povestit Florin Ristei în podcast-ul „La Fileu.”

Citește și:
Cum reacționează Delia la criticile din online?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people