Cu ce se ocupă Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei?

Naomi Hedman s-a logodit anul trecut cu Florin Ristei, iar acum artistul a făcut declarații despre viața acesteia în România, dar și despre modul în care partenera sa câștigă bani.

Cu ce se ocupă Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei?

Naomi Hedman a făcut valuri în România atunci când s-a aflat că este într-o relație cu Florin Ristei. Cei doi sunt împreună de peste un an, și sunt logodiți din luna decembrie a anului trecut. Naomi locuiește acum în România și pleacă doar uneori, pentru felurite joburi, partenerul ei mărturisind în cadrul unui podcast că aceasta reușește uneori să câștige dintr-un angajament de două zile cât obține el din munca de o lună.

Invitat în podcast-ul găzduit de Speak, Florin Ristei a povestit despre Naomi Hedman – inclusiv că aceasta are un permis de ședere de cinci ani în țară, unde locuiește acum în mod oficial. Artistul a povestit și că partenera sa mai pleacă ocazional din țară, pentru felurite angajamente de muncă.

„Da, ea s-a mutat aici. Are adresă la mine. Permis de ședere românește și citește românește. A început să înțeleagă românește. Prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model OK și pentru branduri. Faci una, două din astea pe lună, stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12. Aia e”, a declarat Florin Ristei.

Deși se descurcă din punct de vedere profesional, Naomi Hedman a avut parte de experiențe neplăcute în România, în principal din cauza rasismului. Ristei a explicat că încearcă să își facă partenera să înțeleagă că trebuie să treacă peste episoadele rasiste cu care se confruntă.

„Eu nu știu dacă aș fi făcut asta în locul ei. Adică să renunț la Londra pentru țara asta. Acum cred că e cam sătulă și de România, că o mai întreb cum i se pare aici. Când ne mai ciondănim puțin îmi dau seama cât îi este de greu. Ea se aude doar la telefon cu prietenii ei. Pe ea o marchează chestii din astea mici la oameni. E foarte mișto să vorbești cu altul care are altă cultură, altă educație. Am ajuns la concluzia că noi suntem cam la nivelul gândirii generației mamei sale. Suntem cu o generație în urmă. Sunt chestii banale”.

De asemenea, Florin Ristei a povestit că i-a cunoscut deja pe părinții lui Naomi Hedman, dar că și el a introdus-o în familie: „Ai mei o plac foarte tare. Mama mea a fost întotdeauna deschisă la masă. Cu mama a făcut ore de română, pentru că ea e profesoară. Acum are permis de ședere pe 5 ani. Ea e născută în Londra, dar tatăl ei este din Jamaica. Am fost la nunta surorii ei. Mama ei zici că are 40 de ani, dar are aproape 60. Mai are 3 surori. Ei sunt altfel. Ei sunt mega extrovertiți sentimental”.

Citește și:
Nicole Cherry a născut! Cântăreața a devenit mamă pentru prima dată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people