Cum a fost pentru Mercedes Kilmer, fiica lui Val Kilmer, să joace alături de tatăl ei în filmul „Paydirt“

Mercedes Kilmer a vorbit recent despre experiența de a lucra cu tatăl ei.

Cum a fost pentru Mercedes Kilmer, fiica lui Val Kilmer, să joace alături de tatăl ei în filmul „Paydirt“

Nu e ușor atunci când tatăl tău este un actor multi-premiat și celebru, cu atât mai mult atunci când tu îți dorești să îi calci pe urme. Pentru Mercedes Kilmer, fiica actorului cunoscut pentru filme ca The Saint sau Kiss Kiss Bang Bang, a fost cel puțin ciudat să împartă ecranul pentru prima dată cu tatăl ei pe platourile de filmare ale peliculei Paydirt.

„Tatăl meu nu m-a văzut niciodată jucând. Asta e ceva ce am ținut departe de părinții mei. Dar este un actor grozav, așa că m-am simțit onorată. A fost o provocare incitantă nu numai să lucrez alături de tatăl meu, dar să și interpretez rolul fiicei lui”, a declarat Mercedes Kilmer pentru Fox News.

Mercedes Kilmer, în vârstă de 28 de ani, o interpretează pe fiica unui bărbat eliberat pentru bună purtare care se reunește cu vechea sa gașcă pentru a recupera o geantă cu bani pe care au pierdut-o în timpul unei operațiuni care a ieșit prost.

Rolul este important și pentru Val Kilmer, acesta fiind primul pe care îl interpretează după ce a fost vindecat de un cancer al gâtului. „Sunt atât de mândră că acum este complet vindecat”, a spus Mercedes Kilmer, care a adăugat: „pare că industria entertainment-ului s-a schimbat destul de mult și acum au loc și persoanele cu dizabilități.”

Mercedes Kilmer nu este străină de lumina reflectoarelor. Mama ei, Joanne Whalley, este de asemenea o actriță cu o carieră de peste zece ani, iar Jack Kilmer, fratele ei, a urmat și el o carieră în actorie. Aceasta a mai vorbit și despre copilăria ei și despre faptul că a crescut alături alți oameni care erau în industria entertainment-ului, așa că nu s-a simțit ca „o ciudată”.

Citește și:
Melania Trump este ironizată din nou pentru felul în care a renovat grădina de la Casa Albă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people