Val Kilmer la prima apariție publică după ce s-a vindecat de cancer

În prima apariție televizată după ce s-a vindecat de cancer, Val Kilmer a vorbit despre noua sa voce și despre lucrurile pe care le-a învățat.

Val Kilmer la prima apariție publică după ce s-a vindecat de cancer

Val Kilmer este cunoscut pentru roluri iconice în filme ca The Doors, Batman Forever sau Top Gun, iar mai recent actorul a vorbit în mai multe rânduri despre efortul său de a trece prin experiența unui cancer al gâtului.

El a apărut marți în show-ul Good Morning America, într-un interviu în care a descris felul în care se simte acum, recuperându-se după tratament.

„Mă simt mult mai bine decât se aude, mă simt minunat”, a spus Val Kilmer, care o suferit o traheotomie dat fiind că funcțiile sale respiratorii au fost afectate. „Am fost diagnosticat cu cancer al gâtului, care s-a vindecat foarte repede. Această traheotomie mă ajută să respir, pentru că glandele din gâtul meu erau, de asemenea, inflamate.”

Întrebat dacă îi lipsește vocea, Val Kilmer a spus „Îmi lipsește faptul că aveam o voce. Și că nu râdeam ca un pirat.”

Înainte de transmisiunea interviului, Val Kilmer a postat pe contul său de Instagram o fotografie din interviu.

„Aceasta va fi primul meu interviu televizat în aproape 10 ani și primul de când am fost diagnosticat și apoi m-am vindecat de cancer. S-ar putea să observați că sun ca și cum aș avea o broască în gât. Nu e asta. Este un bivol. Deși m-am vindecat de cancer, îmi recâștig încet vocea. Dar nu am lăsat greutățile să îmi reducă la tăcere vocea de artist.”

De asemenea, zilele acestea Val Kilmer celebrează și lansarea volumului său de memorii, I’m Your Huckleberry.

În cadrul interviului Val Kilmer a discutat și despre roluri din filme, dar și despre fostele sale relații cu partenere celebre, precum Cher, Cindy Crawford sau Michelle Pfeiffer. El s-a arătat recunoscător pentru faptul că acum este sănătos și a spus că a învățat câteva lecții prețioase de-a lungul perioadei în care a fost bolnav.

„Ei bine, ceva de care mi-am amintit – la un asemenea nivel încât a fost aproape șocant – a fost un sentiment universal de iubire, un fel de putere și o altă senzație a iubirii”, a declarat el pentru publicația Men’s Health. „E ceva ce a apărut în conștiința și în corpul meu cât am fost în spital.”

Citește și:
Avertismentul unui pediatru: 80% dintre copii pot avea coronavirus acum, dar sunt asimptomatici

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people