Cum a făcut Antonia primii bani? Declarațiile inedite făcute de mama artistei

Acum este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească, dar Antonia a avut o altă meserie înainte de a deveni celebră.

Cum a făcut Antonia primii bani? Declarațiile inedite făcute de mama artistei

Antonia se bucură de un succes incredibil în industria muzicală și are o mulțime de fani. Însă, foarte puțini știu cu ce anume s-a ocupat cântăreața înainte de a deveni celebră. Mama Antoniei, Denise Iacobescu, a făcut dezvăluiri cu privire la modul în care fiica ei și-a câștigat primii bani atunci când locuia în America și te va surprinde și pe tine răspunsul acesteia.

Potrivit celor spuse de Denise Iacobescu, Antonia a lucrat ca babysitter. „Se băteau părinţii din cartier pe ea ca să stea cu copiii lor. Pentru că, după ce copiii mâncau şi adormeau, ca să nu se plictisească, Antonia le strângea jucăriile, spăla vasele, făcea ordine”, a declarat Denise Iacobescu în trecut pentru Business Magazin.

Mama Antoniei a făcut declarații și cu privire la perioada în care Antonia lucra ca model. „Normal că toţi o solicitau! Şi făcea 10 dolari pe oră! Eu îi puneam deoparte, într-un cont. Apoi, când făcea modelling, era plătită cu 1.000-1.200 de dolari. Iar la 18 ani avea în cont 12.000 de dolari pe care i-a folosit când s-a întors în România”, a adăugat Denise Iacobescu, potrivit Click.

În prezent, Antonia activează în industria muzicală din România. Artista formează un cuplu alături de Alex Velea și au împreună doi copii, pe Dominic și Akim.

În 2020, Antonia a încheiat divorțul de fostul soț, Vincenzo Castellano, cu care s-a căsătorit în 2011. Ei au decis în 2013 să se despartă. Divorțul celor doi a fost foarte dezbătut, având în vedere că a durat 7 ani. Antonia a confirmat într-un interviu pentru Click! că divorțul s-a încheiat și a făcut primele declarații despre o posibilă nuntă cu Alex Velea. „Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc.”

Antonia și Vincenzo au împreună o fetiță, pe nume Maya, care locuiește în prezent în Italia, alături de familia tatălui ei. În ceea ce privește custodia, aceasta este comună.

Citește și:
Lucrul inedit pe care fanii Bridgerton tocmai l-au aflat despre actorul Regé-Jean Page

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people