Cu ocazia zilei de naștere a Prințului Charles, Regina Elisabeta a dezvăluit o imagine inedită din copilăria acestuia

Prințul Charles a împlinit în acest weekend 72 de ani.

Cu ocazia zilei de naștere a Prințului Charles, Regina Elisabeta a dezvăluit o imagine inedită din copilăria acestuia

Prințul Charles a împlinit sâmbătă 72 de ani. Cu această ocazie, membrii familiei regale i-au transmis urări și felicitări călduroase. Printre ei s-a aflat și Regina Elisabeta a II-a, care a făcut publică o poză veche, cu ea și cu fiul său, de când acesta era doar un bebeluș. „Îi urez Prințului de Wales La Mulți ani fericiți!”, a fost textul care a însoțit fotografia.

Și fiul său, Prințul William, împreună cu soția sa, Kate Middleton, i-au transmis un mesaj Prințului William. Cei doi au postat o imagine cu Charkes și au scris umătoarea urare: „Îi dorim la mulți ani fericiți Alteței Sale Regale, Prințul de Wales!”.

Cu ocazia zilei sale de naștere, Prințul Charles a scris pentru al treilea an consecutiv un articol în revista Country Life în care îi îndeamnă pe oameni să nu își piardă speranța, în ciuda perioadei dificile pe care o traversăm.

„Țara noastră și întreaga lume au suferit schimbări pe care nu le-am fi putut prevedea vreodată. Incertitudinea a devenit o stare stabilă; inimaginabilul anterior a devenit obișnuitul; extraordinarul a devenit normalul. În acest moment, este tentant și de înțeles să ne concentrăm asupra pierderilor, eșecurilor și provocărilor. Cu toate acestea, dacă viața ne-a învățat ceva, este nevoia de a privi situația pe termen lung.”, a scris Prințul Charles.

De asemenea, acesta a acordat recent un interviu revistei Vogue pentru a atrage atenția asupra modului în care industria modei afectează mediul.  „Sunt genul de persoană care își repară pantofii – sau alt obiect vestimentar -, în loc să-i arunce”, a spus Prințul Charles. „Când eram copil, obișnuiam să ne ducem pantofii la cizmar în Scoția și să privim cu fascinație cum înlocuia talpa.” Interviul acordat de Prințul Charles vine din încercarea acestuia de a încuraja oamenii să fie mult mai responsabili când vine vorba de hainele pe care le cumpără și să promoveze bune practici în industria textilă.

Citește și:
Prințul Charles i-ar fi spus Prințesei Diana că nu o iubește, chiar în noaptea de dinaintea nunții

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people