Cu ce se ocupă și cum arată mama Lidiei Buble?

Mama Lidiei Buble apare doar rar în feed-ul de Instagram al celebrei sale fiice, care a mărturisit cât îi este de dragă și i-a dedicat și o piesă cu un răsunător succes.

Cu ce se ocupă și cum arată mama Lidiei Buble?

Mama Lidiei Buble a preferat o viață discretă, deși fiica sa este deja foarte celebră și chiar vânată de presă, iar o altă fiică, Estera, e ajuns și ea în lumina reflectoarelor, prin participarea, alături de sora ei, la emisiunea-concurs Asia Express. Însă cântăreața a mărturisit în mai multe rânduri că își consideră mama o adevărată eroină, dat fiind că aceasta a adus pe lume 11 copii.

Mama Lidiei Buble și tatăl acesteia, pastor penticostal, au 11 copii – Lorena, Diana, Elisei, Lidia, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin și Iosif. Numeroasa familie a trăit la Deva, în județul Hunedoara, unde s-a născut și Lidia Buble, pe data de 9 iunie 1993. Aceasta a povestit în mai multe rânduri că s-a bucurat nespus să își trăiască adolescența și copilăria într-o astfel de familie.

Tatăl Lidiei Buble este cel care și-a îndrumat fiica spre o carieră muzicală, oferindu-i oportunitatea de a cânta în corul bisericii penticostale Emanuel din localitate, unde acesta servește drept preot. Însă mama Lidiei Buble este modelul în viață al fiicei sale, pentru efortul său de a crește cu succes 11 copii. „Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, povestea Lidia Buble cu ceva timp în urmă.

După ce a povestit în mai multe rânduri că le este recunoscătoare părinților ei pentru creșterea și educația de care a avut parte, Lidia Buble i-a și dedicat mamei sale, în 2018, o melodie emoționantă: Sărut mâna, mamă.

Citește și:
Cu ce se ocupă astăzi Catrinel Sandu. Vedeta e stabilită de mulți ani în America

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people