Cu ce se ocupă astăzi Catrinel Sandu. Vedeta e stabilită de mulți ani în America

Catrinel Sandu locuiește de mulți ani în America, acolo unde și-a refăcut viața. Cu ce se ocupă acum vedeta?

Cu ce se ocupă astăzi Catrinel Sandu. Vedeta e stabilită de mulți ani în America

Catrinel Sandu locuiește de mai bine de 10 ani în America. Înainte de pandemie, vedeta obișnuia să vină împreună cu fetele ei, Lara și Sara, în România, pentru a-și petrece vacanțele în compania familiei și a prietenilor. Fosta dansatoare din cadrul emisiunii „Cronica Cârcotașilor” de la Prima TV și-a refăcut viața, după ce a divorțat de fostul jucător de tenis Gabriel Trifu.

La sfârșitul anului 2017, Catrinel Sandu anunța că divorțează de Gabriel Trifu. Au împreună două fete, Sara și Lara. În prezent, vedeta trăiește o poveste de dragoste cu Steve Schroeter, un medic stomatolog. Cei doi s-au căsătorit religios în America, pe data de 11 noiembrie 2019, și au avut parte de o ceremonie pe o plajă. Anul acesta, pe 17 iulie, s-au cununat religios în cadrul unui eveniment discret, alături de familie și câțiva prieteni apropiați. Soțul ei, Steve Schroeter, are doi copii dintr-un mariaj anterior.

Catrinel Sandu dezvăluia în emisiunea „La Măruță” cu ce anume se ocupă în prezent și cum i s-a schimbat viața de când nu mai locuiește în România. Ea este profesoară de dans la o școală de arte și e mândră de ceea ce face, motiv pentru care are și rezultate pe măsură. „M-am reîntors la prima dragoste. Sunt profesoară de dans la o școală de arte. Este una dintre cele mai mari școli de arte din zonă. Acolo predau, lucrez în fiecare zi, de dimineață până seara. Am foarte multe rezultate frumoase, foarte multe spectacole. Din păcate, în această perioadă totul este online. Eu merg fizic la școală, predau, dar toate spectacolele și evenimentele noastre se țin online. Dar îmi place foarte tare ceea ce fac. Sunt foarte fericită. S-au așezat lucrurile foarte frumos”, povestea vedeta în emisiunea de la PRO TV.

Catrinel Sandu a vorbit și despre partenerul ei, Steve Schroeter. „Steve este un doctor stomatolog foarte bun. Asta nu o spun eu că este soțul meu, dar are o reputație foarte bună aici, în Sarasota. Este în business de peste 20 de ani. Este un om extraordinar, care ajută pe toată lumea”, a adăugat Catrinel Sandu.

Citește și:
Irina Fodor, detalii despre cum a ajuns să prezinte emisiunea Asia Express

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people