Cu ce probleme de sănătate se confruntă copiii Adelei Popescu. Vedeta trece printr-o perioadă dificilă

Adela Popescu a dezvăluit pe rețelele de socializare că cei trei copiii ai săi se confruntă cu probleme de sănătate.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă copiii Adelei Popescu. Vedeta trece printr-o perioadă dificilă

Adela Popescu trece printr-o perioadă ceva mai dificlă și le-a dezvăluit internauților cu ce probleme se confruntă alături de copiii ei. Actrița a povestit pe rețelele de socializare ce au pățit cei trei băieți ai săi, după ce luna trecută toată familia s-a confruntat cu enterocolita.

Băieții Adelei Popescu se confruntă cu probleme de sănătate

Actrița și Radu Vâlcan au împreună trei băieți superbi, care se înțeleg foarte bine între ei. Alexandru, Andrei și Adrian au o relație foarte bună, cum mai rar este văzut între frați. Nu de puține ori, vedeta le-a dezvăluit fanilor că aceștia împart totul împreună. Pornind de la această idee și păstrând stilul caracteristic, Adela Popescu le-a spus fanilor săi de pe Instagram că cei trei împart până și răceala.

„Copiii mei împart tot. Viroze, febre, muci. Mânca-i-ar mama de generoși”, a spus Adela Popescu

sursa: instagram

Artista este o mamă devotată și are mare grijă de starea copiilor ei. Vedeta reușește cu succes să facă față provocărilor cu trei copii mici, în timp ce își îndeplinește și datoririle profesionale. Prezentatoarea TV de la „Vorbește lumea” împarte cu fanii de pe internet momente adorabile din viața ei, dar și situații dificile precum cea din prezent. Din anunțul făcut de vedetă, copiii săi se confruntă cu o viroză, pe care cel mai probabil au căpătat-o unul de la celălalt.

După ce s-a bucurat că sezonul rece a trecut, iar băieții ei nu s-au îmbolnăvit, aceasta a avut parte de o surpriză neașteptată și a anunțat că acum toți trei împart aceleași simptome de răceală. Vedeta nu a oferit mai multe detalii despre starea de sănătate a copiilor și se ocupă atent de recuperarea lor.

Prezentatoarea TV și Radu Vâlcan l-au botezat recent pe fiul cel mic

Recent, Adela Popescu și Radu Vâlcan au organizat botezul fiului lor cel mic. Petrecerea a fost una cu gust, iar invitații s-au bucurat din plin de distracție. Tematica evenimentului a fost „Cei trei purceluși”, tortul fiind atracția principală, spre amuzamentul invitaților. La botez au participat și vedete apropiate cuplului. Laura Cosoi și Dana Rogoz, prietenele bune ale actriței au fost alături de ea într-una dintre cele mai speciale zile din viața ei.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. S-au căsătorit în anul 2015 și au împreună trei băieți, pe Adrian, Alexandru și Andrei.

Citește și:
Prințesa Charlene de Monaco, noi declarații despre starea sa de sănătate

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people