Cu ce problemă se confruntă Luca Tiago, fiul lui Dani Oțil & Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit că fiul ei se confruntă cu unele probleme de sănătate.

Cu ce problemă se confruntă Luca Tiago, fiul lui Dani Oțil & Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, au povestit pe rețelele de socializare cu ce problemă de sănătate se confruntă fiul lor, Luca Tiago, care în curând va împlini un an.

Gabriela Prisăcariu a postat pe contul ei de Instagram o imagine în care apare ținându-l în brațe pe micuțul Luca Tiago și a dezvăluit că acesta nu se simte foarte bine.

„Vaccin 11 luni + 2 măsele = febră și plâns non-stop”, a povestit soția lui Dani Oțil în descrierea imaginii pe care a postat-o pe InstaStory.

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, au fost recent într-o binemeritată vacanță, însă fără fiul lor, Luca Tiago. Celebrul cuplu a ales o destinație de vis, mai exact Coasta de Azur, Franța.

Fanii au reacționat imediat la imaginile postate pe rețelele de socializare de cei doi, iar foarte mulți s-au întrebat cine are grijă de fiul celor doi, Luca Tiago, pe durata vacanței celebrului cuplu.

„Pentru că am primit multe întrebări. Bebe este acasă cu mama mea și cu bona”, a fost răspunsul oferit de soția lui Dani Oțil pe contul de Instagram.

De ce Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu și-au putut lua fiul cu ei în vacanță

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, au devenit pentru prima dată părinți în luna septembrie a anului 2021, astfel că micul Luca Tiago, băiețelul celor doi, va împlini în curând un an.

Prezentatorul TV a explicat recent în matinalul său de la Antena 1 că de câteva luni încearcă să îi facă lui Luca Tiago pașaport pentru a pleca în vacanță în străinătate. Din păcate, nici până acum nu a reușit să rezolve problema actelor, motiv pentru care cel mic nu poate merge cu părinții.

Dani Oțil a menționat că problemele din ultimii ani în ceea ce privește pandemia sau războiul din Ucraina au afectat ritmul în care se eliberează actele. Astfel, nici după 3 luni de încercări nu a reușit să îi facă băiețelului pașaport. Prin urmare, prezentatorul TV i-a cerut scuze celui mic și a spus că va pleca în vacanță doar cu mama lui.

„De trei luni mă chinui să-i fac celui mic pașaport, am tot zis că trece criza, războiul și pandemia și că o să ajung… Tati, îmi pare rău, dar o să merg cu maică-ta!”, a spus Dani Oțil în cadrul matinalului de la Antena 1.

Citește și:
Lavinia Pîrva, imagini inedite din vacanța din Bulgaria

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people