Cristina Joia, arhitecta de la „Visuri la cheie”, prima imagine fără mască după operațiile suferite în urma agresiunii. Cum arată acum

Cristina Joia, unul dintre designerii de la "Visuri la cheie", a fost anul trecut victima unei agresiuni.

Cristina Joia, arhitecta de la „Visuri la cheie”, prima imagine fără mască după operațiile suferite în urma agresiunii. Cum arată acum

Cristina Joia, unul dintre designerii de la „Visuri la cheie”, a fost anul trecut victima unei agresiuni. Din acest motiv, ea a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale la nivelul feței și a purtat bandaje și mască timp de câteva luni până când rănile s-au vindecat.

Acum, la aproximativ cinci luni după ce a fost agresată, Cristina Joia a dezvăluit pe Facebook urmările incidentului. Arhitecta de la emisiunea „Visuri la cheie” are o cicatrice vizibilă și a precizat, cu umor, că a decis, în sfârșit, să își asume „nasul brăzdat”. „Știu că sunt puțin ‘pirată’ (așa mi-a zis un puști și mi s-a părut super funny. Am decis să-mi asum nasul ăsta brăzdat și să revin la energia bună de altădată, alături de oameni dragi!”, este mesajul scris de Cristina Joia la descrierea fotografiei postată pe contul ei de socializare și în care apare alături de o prietenă.

Cristina Joia, unul dintre designerii din cadrul emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV, a fost anul trecut victima unei agresiuni, după ce o femeie a atacat-o într-un magazin din capitală. Cristina o atenționase pe acea femeie că blocase cu mașina o trecere de pietoni și intrarea magazinului.

În urma agresiunii, Cristina a fost internată în spital pentru că avea piramida nazală spartă și a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Recent, ea a fost invitată în emisiunea „Vorbește lumea” de pe Pro TV și le-a mulțumit oamenilor care i-au transmis mesaje în acele momente grele. „Sunt cât se poate de bine în situația dată și profit de ocazia asta să mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au trimis mesaje de încurajare. Am fost absolut șocată de numărul lor.”

Cristina a detaliat experiența dramatică prin care a trecut. „Am văzut o doamnă care încerca cu căruciorul să treacă printre două mașini, una parcată chiar pe trecerea de pietoni. Am văzut când a parcat. Am avut, așa, un sentiment de revoltă. Și am ridicat un ștergător al mașinii. Doar unul, nu două, și nu l-am rupt. Ea ieșea din magazin, a văzut că eu sunt cea care a ridicat ștergătorul și a început să îmi adreseze tot felul de injurii.

Am întrebat-o dacă așa se parchează. Și m-am dus în magazin. Un minut a durat totul. Așteptam la rând, cumpărasem niște banane. Trecuseră 6-7 minute. Ea s-a dus, și-a pus plasele în mașină. A apărut de nicăieri și m-a pocnit, dar m-a pocnit atât de rău încât am căzut și m-am dus doi metri. Am simțit o durere, a început să îmi curgă foarte mult sânge”, a spus designerul pentru sursa menționată.

Cristina mai povestește că nimeni din magazin nu avea nicio reacție și ea a sunat la 112. „A apărut poliția, apoi ambulanța. Mi-au legat mâinile, simțeam la un moment dat că mă sufoc. Am ajuns foarte repede la spital, doar că acolo era haos.”

„Doctorii au fost extraordinari. M-au operat la 11 noaptea, ieșiseră din tură, dar nu a contat. Nu cred că m-au cunoscut, nu cred că știau că sunt de la „Visuri la cheie.” Mi-au operat partea de fractură. Trebuie să aștept o lună, două-trei până se resorb aceste fire și apoi să fac ceva să îndrept deviația. Apoi, va trebui să fac ceva cu cicatricea pentru că se vede.”

Citește și:
Ce i-a propus Regina Elisabeta lui Meghan Markle atunci când a intrat în familia regală

Foto: Pagina de Facebook Cristina Joia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people