Cristina Cioran, declarații emoționante după despărțirea de Alex Dobrescu: „Am dat deja câteva șanse acestei relații”

Cristina Cioran a vorbit deschis despre viața personală, după despărțirea de Alex Dobrescu.

Cristina Cioran, declarații emoționante după despărțirea de Alex Dobrescu: "Am dat deja câteva șanse acestei relații"

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au pus capăt poveștii lor de iubire în urmă cu câteva săptămâni. După ce vedeta acceptase cererea în căsătorie, partenerul acesteia a anunțat la scurt timp că s-au despărțit. După o perioadă agitată, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața amoroasă.

Cristina Cioran, despre despărțirea de Alex Dobrescu

Deși până acum a evitat să ofere prea multe detalii despre despărțirea de tatăl fetiței sale, vedeta a dezvăluit că încearcă să rămânâ în relații bune cu Alex Dobrescu. Actrița a vorbit pentru VIVA! despre perioada dificilă prin care trece acum și dezamăgirile care au apărut.

„Am dat deja câteva șanse acestei relații și nu s-a îmbunătățit. Regret că nu am încheiat când au apărut semnele. Dar asta este. Sunt tristă că a recurs la anumite televiziuni ca să-mi atragă atenția și mă întristează că nu s-a gândit dincolo de propria persoană. Mi-aș dori să aibă o relație cu Ema, dacă își dorește. Mi-aș dori să ne respecte. Atât.”

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

De asemenea, Cristina Cioran a dezvăluit că va vorbi doar de bine despre tatăl fetiței sale, dorindu-și ca între Alex Dobrescu și Ema să fie o relație frumoasă. Actrița a susținut că fiica ei nu trebuie să simtă problemele dintre părinți, motiv pentru care nu va face declarații negative despre despărțire. Totodată, Cristina Cioran a dezvăluit că și-ar dori ca între ea și Alex Dobrescu să rămână o relație normală și armonioasă.

„Despre tatăl Emei nu voi vorbi decât în sens pozitiv, pentru că Ema trebuie să-și iubească și să-și respecte părinții, indiferent dacă iubirea dintre ei a dispărut, la un moment dat. Nu e vina copiilor, și aceștia nu trebuie să simtă disensiunile dintre părinți! Mi-ar plăcea să rămânem prieteni, să mai râdem cum râdeam. Atât. De această dată am decis, cu inima strânsă, că nu voi mai lăsa să treacă ani ca să pot spune: ajunge! Și asta pentru că Ema are nevoie de pace, liniște și bucurie.”

Citește și:
De ce ar fi divorțat Paula Seling, după 17 ani de căsătorie

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people