Covorul roșu de la gala MET 2021: apariții SPECTACULOASE (partea a II-a)

Covorul roșu de la gala MET 2021 a fost, în noaptea de 13 septembrie, plin de apariții spectaculoase, de la cele mai simple până la cele mai extravagante. Iată pe cine nu trebuie să ratezi.

Covorul roșu de la gala MET a fost plin, în noaptea de 13 septembrie, cu o mulțime de celebrități care au defilat în cele mai spectaculoase ținute. De la Kate Hudson, într-o ținută a clasicului modei americane, designerul Michael Kors, și până la Laura Harrier în Altuzarra și până la Megan Thee Stallion în Coach, multe dintre vedetele prezente au ales designeri americani, în ton cu tema evenimentului.

Dar nu toate vedetele prezente au respectat tema pe covorul roșu de la gala MET de anul acesta. Multe dintre ele au purtat brand-urile pe care oricum le favorizau sau cu care au deja contracte de imagine. Spre exemplu, Versace a fost, ca de obicei, cap de afiș pe covorul roșu, cu apariții multiple, de la Donatella Versace însăși și până la Lil Nas X, Taylor Hill etc. Și mărci precum Iris Van Herpen, Gucci – purtat de Serena Williams, dar și de Sienna Miller, în ținute în care au predominat penele, sau Saint Laurent – Zoe Kravitz, Olivia Rodrigo -, au apărut pe trepte, ignorând tematica.

Și asta pentru că pe covorul roșu ar fi trebuit să predomine moda americană, dat fiind că tema de anul acesta a evenimentului caritabil organizat de Anna Wintour, editorul șef al revistelor Vogue, este dată de tema expoziției găzduită de Muzeul Metropolitan de Artă din New York, și anume: In America – A Fashion Lexicon. Expoziția se va deschide publicului începând cu data de 18 septembrie.

Totuși, un designer american care a avut parte de apariții spectaculoase pe covorul roșu de la gala MET de anul acesta este Thom Browne, preferat de o mulțime de celebrități – dar dintre ele preferata noastră rămâne Sharon Stone, cu o capă foarte simplă peste o rochie la fel de simplă. Vezi toate ținutele în galeria alăturată.

Citește și:
Covorul roșu de la MTV VMA 2021: cele mai spectaculoase ținute

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people