Copiii lui Cabral și ai Andreei Ibacka, într-o nouă imagine emoționantă

Copiii lui Cabral și ai Andreei Ibacka au apărut foarte rar online în postările părinților lor, dar Namiko, fiica cea mare a cuplului, a postat o imagine în care apare alături de micul ei frate.

Copiii lui Cabral și ai Andreei Ibacka, într-o nouă imagine emoționantă

Copiii lui Cabral și ai Andreei Ibacka le dau de furcă, dar le și aduc împlinire celor doi părinți. Namiko, fiica cea mare a cuplului, pare că este foarte încântată că are un frate mai mic, iar Cabral însuși este foarte încântat de faptul că are și un băiat pe lângă cele două fete – cea mare, Inoke, deja o tânără în toată regula, a fost rezultatul căsniciei acestuia cu Luana Mitran.

Mezinul familiei a venit pe lume cu o lună în urmă, Andreea Ibacka mărturisind că s-a refăcut rapid după naștere și că se bucură din plin de această perioadă. „Recuperarea este mai ușoară. E totul în regulă și bebe este incredibil. Este un băiețel supercuminte, nici nu știu cu cine seamănă. Mănâncă, doarme, e liniștit. Foarte rar plânge. La naștere a avut 3.420 de grame și 52 cm. A luat nota 10, premiant. În rest, nimic ieșit din comun. Am fost pur și simplu zăpăcită de atâta dragoste și emoții. Pe parcurs o să vă povestesc mai multe.”

Acum, copiii lui Cabral au apărut împreună într-o imagine în care o au alături și pe mama lor, postată pe contul de socializare al lui Namiko, gestionat, în fapt, tot de părinți. „E mic piticul ăsta… da mie-mi place de el. Mă rog, mai puțin când plânge, că nu ne mai înțelegem prin casă om cu copil…”, este mesajul postat alături de fotografia în care bebelușul este ținut de Andreea Ibacka.

Copiii lui Cabral și ai Andreei Ibacka au generat atenția fanilor, mai cu seamă că și cei doi părinți au avut grijă să posteze imagini și chiar să recurgă la regii complicate pentru a-și ține la curent urmăritorii cu starea acestora. Înainte de nașterea mezinului familiei, Andreea Ibacka a realizat un adevărat filmuleț despre cum i-a dezvăluit partenerului său de viață sexul copilului. Simțul umorului și atitudinea față de familie le-au adus celor două vedete o mulțime de fani, iar cea mai recentă farsă legată de copiii lui Cabral este faptul că acesta a propus un nume năstrușnic, Ragnar, pentru fiul lui, povestind că soția lui refuză categoric să își numească astfel fiul.

Citește și:
De ce nu apare fiica Adelinei Pestrițu în postările mamei ei? „E cea mai bună decizie'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people