Andreea Ibacka a fost criticată pe rețelele de socializare. Cum a reacționat Cabral

Andreea Ibacka a fost criticată pe rețelele de socializare, iar soțul ei, Cabral, a decis să reacționeze.

Andreea Ibacka a fost criticată pe rețelele de socializare. Cum a reacționat Cabral

Andreea Ibacka a născut un băiețel pe 5 octombrie 2021. Actrița din serialul „Adela” și soțul ei, Cabral, mai au împreună o fetiță, pe nume Namiko.

Andreea Ibacka și soțul ei au fost în weekend la mare, alături de cei doi copii. Aceștia au avut parte de o vreme excelentă și s-au bucurat de momentele petrecute împreună. Actrița a împărtășit cu fanii din mediul online o fotografie cu ea de la mare, alături de mesajul: „Prima oară la plajă cu atâția șoricei.”

Pe lângă aprecieri, imaginea cu Andreea Ibacka a stârnit și o serie de discuții aprinse. Iar motivul are legătură cu un comentariu răutăcios pe care l-a primit din partea unei urmăritoare. „Acum cât timp în urmă este făcută poza? Că nu cred că-l neglijezi pe bebe pentru o poză”, este comentariul primit de actriță pe Facebook.

Soțul Andreei Ibacka, Cabral, a reacționat și a răspuns în stilul său caracteristic. „Așa, spune-i! Îl neglijează tot timpul! Azi a făcut o poză, ieri a vorbit patru minute la telefon și mi-e și rușine să-ți spun ce a făcut azi dimineață… a băut o cafea singură! E nenorocire, îți zic!!”, a fost răspunsul prezentatorului TV.

Și alte persoane i-au luat apărarea actriței, susținând că este normal să aibă parte și de câteva momente de relaxare. „Dacă face o poză nu înseamnă că neglijează bebelușul!”, „Orice femeie, mamă, trebuie să aibă un moment de respiro, răutacioaselor….”, „Sunt sigură că nu-şi neglijează bebele”, „Excelent, puțină relaxare face bine.”

Andreea și Cabral Ibacka nu au anunțat până acum ce nume au ales pentru fiul lor. După ce a devenit mamă pentru a doua oară, actrița a mărturisit că a fost copleșită de mesajele pe care le-a primit din partea urmăritorilor ei. Vedeta a adăugat că în cazul ei, recuperarea a fost una ușoară. „La mine lucrurile decurg mai ușor decât data trecută, recuperarea vreau să spun, e totul în regulă (…) Bebe este incredibil, e un băiețel super cuminte, nici nu știu cu cine seamănă, cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e liniștit, foarte rar plânge. La naștere a avut 3.420 de grame și 52 de cm. A luat nota 10, premiant. Am fost zăpăcită de atâta dragoste și emoții și activități alături de bebe. Suntem foarte fericiți și foarte recunoscători. Suntem sănătoși amândoi”, a declarat Andreea Ibacka.

Citește și:
Gina Pistol a dezvăluit o nouă fotografie adorabilă cu fiica ei. Cum a surprins-o pe Josephine

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people