Conflictul dintre Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker atinge punctul culminant

Cele mai bune prietene pe micul ecran NU sunt deloc prietenoase în viața reală.

Conflictul dintre Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker atinge punctul culminant

Cu toatele le știm pe Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker, cele mai bune prietene în serialul „Sex and The City'. De-a lungul timpului, cele două au avut parte de conflicte minore care ne-au arătat că nu sunt la fel de apropiate și în viața reală, ultimul dintre acestea fiind legat de realizarea unui al treilea film din seria „Sex and The City'.

Cu toate acestea, până acum credeam că Sarah și Kim au o relație amiabilă, însă evenimentele recente demonstrează că nu e deloc așa.

Kim a făcut foarte clar, de curând, că nu o place deloc pe Sarah într-o postare foarte acidă pe Instagram.

Acum puțin timp, Kim Catrall a avut parte de o întâmplare foarte nefericită în viața ei, fratele ei, Chris Cattrall, stingându-se din viață. Kim a primit foarte multe mesaje de susținere din partea prietenilor și a fanilor ei pe Instagram iar unul dintre acestea, lăsat sub forma unui comentariu la o postare de-a sa, i-a aparținut lui Sarah Jessica Parker.

Răspunsul lui Kim Catrall a fost neașteptat de acid, actrița postând următoarea imagine în descrierea căreia spune, printre altele, că s-a săturat de ipocrizia fostei ei colege: „Mama m-a întrebat astăzi: când te va lăsa în pace acea persoană ipocrită, Sarah Jessica Parker? Încercările tale continue de a te apropia îmi amintesc cât de crudă ai fost și încă ești. Lasă-mă să îți clarific acest lucru (dacă nu am făcut-o deja). Nu ești din familia mea. Nu ești dintre prietenii mei. Așa că îți scriu pentru a-ți spune pentru ultima oară să te oprești din a ne exploata tragedia pentru a-ți reabilita imaginea de „fată bună”. ”

Citeste si:
Kim Cattrall, noi declaratii despre „Sex and the City'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people