Cleopatra Stratan are răspunsul perfect pentru cei care o critică pentru că s-a căsătorit la 18 ani

Decizia Cleopatrei Stratan de a se căsători la 18 ani a stârnit multe controverse, însă artista are mesajul perfect pentru toți cei care au criticat-o.

Cleopatra Stratan are răspunsul perfect pentru cei care o critică pentru că s-a căsătorit la 18 ani

Anunțul că Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit a luat prin surprindere pe toată lumea. Cei doi s-au cununat religios în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc pe 22 august 2021, în Chișinău, la doar câteva zile după ce au făcut cununia civilă. Tinerii au decis să aibă o nuntă simplă, fără nași, menționând că nu și-au dorit să respecte tradițiile.

Deși fanii celor doi s-au arătat extrem de încântați de povestea lor de dragoste, Cleopatra Stratan a fost intens criticată pentru decizia sa de a se căsători la o vârstă atât de fragedă. Tocmai de aceea, cântăreața a ținut să le transmită un mesaj celor care i-au spus că s-a grăbit și că ar fi trebuit să mai aștepte pentru a face pasul cel mare.

„Cică suntem ‘cel mai grăbit cuplu’. Poate așa se vede din exterior, dar, de fapt, povestea noastră are rădăcini mult mai adânci și bine închegate!”, a scris Cleopatra Stratan pe contul său de Instagram.

Și Edward Sanda a vorbit în trecut despre nunta lor, subliniind faptul că a fost alegerea lor să nu țină cont de tradiții.

„Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați vă rog la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 1000000 de tradiții și obiceiuri că „așa se face”! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții”, a fost mesajul transmis de Edward Sanda pe Instagram.

Cleopatra Stratan a decis să nu își schimbe numele de familie, iar soțul ei a vorbit într-o emisiune TV despre motivul pentru care cei doi au luat această hotărâre. „Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens”, a spus Edward Sanda.

Citește și:
Ana Baniciu dezvăluie când se va căsători cu Edy Kovacs

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people