Cleopatra Stratan a dezvăluit că a fost infectată cu coronavirus

Cleopatra Stratan a declarat că a fost infectată cu noul coronavirus, dar că a reușit să treacă cu bine peste acea perioadă.

Cleopatra Stratan a dezvăluit că a fost infectată cu coronavirus

Cleopatra Stratan, fiica muzicianului Pavel Stratan, a mărturisit că a contractat noul coronavirus, dar că e fericită că a scăpat cu bine de acea perioadă. Ea a răspuns întrebărilor venite de la fani pe contul ei de Instagram, dezvăluind că a fost infectată cu coronavirus anul trecut.

„Da, am avut în toamnă (n.red.- coronavirus). Am considerat-o ca o răceală simplă, anuală”, a fost răspunsul Cleopatrei Stratan pentru fanul care a întrebat-o dacă a fost și ea infectată cu coronavirus.

Cântăreața a mai fost întrebată și dacă intenționează să să vaccineze împotriva coronavirusului, iar răspunsul ei a fost cu siguranță unul surprinzător pentru fani. „Deocamdată nu”, a spus tânăra, lăsând însă să se înțeleagă că nu exclude complet varianta vaccinării.

Cleopatra Stratan se pregătește în această perioadă pentru nunta cu Edward Sanda, care este programată a avea loc luna aceasta, iar cei doi deja și-au făcut planuri cu privire la locul în care își vor petrece luna de miere. „Nunta o să se întâmple vara aceasta, nu dăm data exactă, vrem să fie surpriză pentru toată lumea. Iar luna de miere s-ar putea în Maldive, acolo ne dorim. Încă nu ne-am hotărât, cred că ne decidem după nuntă. Oricum vrem să fie undeva la căldură, liniște, relaxare”, a spus Edward Sanda pentru impact.ro.

Cleopatra Stratan a fost invitată într-o emisiune la Antena Stars, ocazie cu care a povestit cum a reacționat tatăl ei, Pavel Stratan, la știrea că ea s-a logodit deși are numai 18 ani. „Tata a dat ok-ul mult mai devreme înainte de a fi noi împreună. Lui nu a trebuit să-i explic foarte multe chestii, a spus deodată: „să fiți fericiți, să fie într-un ceas bun.” (…) Tata este primul om căruia eu îi cer sfaturi. E un om foarte important pentru mine și așa va fi, indiferent de ce se va întâmpla în viața mea, indiferent că mă căsătoresc cu Edi, că o să am un copil mai târziu. Părinții mei vor rămâne la fel de importanți mereu”, a declarat ea.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu din februarie 2020. Cei doi au fost inițial foarte buni prieteni și s-au întâlnit cu mai multe ocazii la studioul unde înregistrau piese, iar ulterior relația lor a evoluat. Pe 6 octombrie 2020, artista a împlinit 18 ani și tot atunci a anunțat că s-a logodit cu Edward Sanda.

Citește și:
Mădălina Ghenea, primele declarații despre rolul Sophiei Loren în House of Gucci

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people