Cine o va conduce pe Meghan Markle în drumul său spre altar, dacă tatăl ei nu mai participă la nuntă?

Cine este persoana care va merge alături de viitoarea mireasă în drumul său spre altar, acum că tatăl ei nu va putea?

Cine o va conduce pe Meghan Markle în drumul său spre altar, dacă tatăl ei nu mai participă la nuntă?

Zilele până la mult așteptata nuntă regală sunt numărate, însă tatăl lui Meghan Markle a anunțat luni că, din păcate, nu va fi alături de fiica sa în ziua cea mare. Această decizie a venit ca urmare a scandalului care a izbucnit după ce s-a aflat că a regizat poze făcute de paparazzi'. Acesta ar fi angajat niște fotografi ca să îl surprindă în timp ce citea ultimele știri despre Meghan și Prințul Harry, motivul fiind unul nevinovat: să fie văzut într-o lumină cât mai bună.

Thomas a anunțat că nu dorește să mai participe la nuntă, pentru a îi feri pe Meghan și pe membrii familiei regale britanice de orice formă de rușine. O persoană de cuvânt din partea Palatului Kensington a declarat: Acesta este un moment extrem de delicat pentru doamna Markle, mai ales atât de aproape de nunta sa. Ea și Prințul Harry doresc să îi fie acordate domnului Markle toată înțelegerea și respectul de care el are nevoie în această situație dificilă.'

Așadar, în absența acestuia, cine va avea onoarea să o conducă pe Meghan spre altar?

1. Mama ei, Doria Ragland

Cea mai normală alegere ar fi mama lui Meghan, Doria Ragland. Doria se bucură de admirația lui Harry, prințul declarând într-un interviu că este o femeie fantastică'. Potrivit primelor planuri, ea și Meghan ar fi ajuns împreună la capela St. George, unde ar fi întâmpinat-o tatăl ei, dar în lipsa acestuia, mama ei este posibil să îi ia locul și să își conducă fiica pe drumul spre altar.

2. Socrul ei, Prințul Charles

Dacă tatăl lui Meghan nu poate fi prezent, atunci socrul ei poate interveni. Charles nu are altă datorie oficială în timpul nunții, plus că și-a oferit deja sprijinul cuplului în multe alte ocazii. Să îi ofere brațul lui Meghan ar fi considerat un gest frumos de solidaritate și acceptare.

3. Bunicul lui Harry, Prințul Philip

Meghan ar putea opta pentru o schimbare de generație și i-ar putea cere bunicului lui Harry, Prințul Philip, să facă onorurile. Această ipoteză este totuși puțin probabilă, din cauza recentei operații la șold pe care acesta a avut-o. Mai mult, până și prezența sa la nuntă nu este nici în acest moment confirmată.

4. Prințul William

A treia personalitate cu sânge regal care poate îndeplini această sarcină ar fi Prințul William, dar și această variantă este nesigură, deoarece el are o altă atribuție importantă în timpul nunții, și anume să fie cavalerul de onoare al fratelui său, Prințul Harry.

5. Să meargă de una singură

Poate una dintre cele mai plauzibile variante ar fi ca Meghan să facă drumul spre altar de una singură. Acest gest i-ar sugera independența și tăria de caracter și ar demonstra că este pregătită să facă parte din una dintre cele mai faimoase familii din lume.

Cel mai așteptat eveniment al acestei primăveri a devenit și mai popular, lumea așteptând cu sufletul la gură să vadă alături de cine va păși Meghan în drumul său spre altar.

Citește și:
Regulile vestimentare ciudate pe care membrii Familiei Regale britanice trebuie să le respecte

Text: Andreea Teodorescu
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people