Cine a mușcat-o pe Beyonce de față?

Da, ai citit bine. Se pare că cineva a mușcat-o de față pe Beyonce în timpul unei petreceri.

Cine a mușcat-o pe Beyonce de față?

Beyonce a avut parte de o experiență neobișnuită, iar Tiffany Haddish a fost acolo, pregătită să povestească apoi toate detaliile.

Dacă după premiile Oscar Tiffany a dezvăluit că ar putea avea o relație cu Brad Pitt în viitor, de data aceasta ea are o nouă poveste la fel de interesantă. Potrivit interviului pentru GQ, Tiffany Haddish s-a aflat la petrecerea de după concertul lui Jay-Z (unde a făcut și faimosul selfie cu Beyonce), însă ea nu a fost singura care a avut o întâlnire cu artista.

Potrivit declarațiilor lui Haddish, o altă actriță s-a apropiat de Beyonce și a mușcat-o de față și nu, nu a fost o glumă. Tiffany a povestit că această actriță a mușcat-o de față, iar imediat după aceea Beyonce l-a strigat pe Jay-Z și s-au dus într-o cameră. Prietena artistei era la fel de șocată precum Haddish.

Petrecerea a continuat, iar Haddish a reușit să vorbească cu Beyonce despre incident, spunându-i că va avea grijă ca acea actriță să fie pedepsită. „Aproape de finalul petrecerii…Beyonce era la bar și am întrebat-o ‘Chiar te-a mușcat de față?’ Și ea mi-a răspuns ‘Da’.” Tifanny i-a spus totodată lui Beyonce că acea actriță va primi ce merită, însă Queen B. a sfătuit-o să nu facă nimic, ci doar să se distreze: „Tiffany, nu. Nu face asta. Femeia asta a luat droguri. Nici macăr nu este beată. Este sub influența drogurilor. Nu este așa mereu. Relaxează-te.”

Ei bine, Beyonce a avut cu siguranță o reacție matură, însă nu putem să nu ne întrebăm oare despre ce actriță este vorba? Suntem sigure însă ca fanii artistei vor descoperi adevărul și de data aceasta.

Citește și:
Cum reacționează Beyonce când altă femeie îl atinge pe Jay Z

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people