Beyonce are o nouă statuie din ceară, însă fanii nu au fost deloc impresionați

Un muzeu de ceară din Canada a fost criticat pentru noua figurină care ar trebui să semene cu Beyonce.

Beyonce are o nouă statuie din ceară, însă fanii nu au fost deloc impresionați

Muzeele cu statui din ceară devin din ce în ce mai populare și mai apreciate, tocmai pentru faptul că prezintă copii fidele ale vedetelor, detaliile fiind create, de cele mai multe ori, aproape perfect.

Acum șapte luni însă, o statuie a lui Beyonce din Madame Tussauds New York, a devenit virală pe internet, căci avea pielea prea albă. Cu siguranță nu a fost un moment foarte bun pentru cei care au realizat figurina, iscându-se un scandal.

Acum, greșelile trecutului sunt repetate de un muzeu din Niagara Falls, Canada. Pe lângă pielea albă a statuii, trăsăturile acesteia nu aduc deloc cu cele ale faimoasei Beyonce. Să fim serioși, cu toții știm foarte bine cum arată cântăreața, cum se pot comite atâtea nereguli tocmai la statuile care o imită pe ea?

Ba chiar, o femeie a postat duminică pe Twitter o poză cu sculptura. „Aceasta se presupune că este Beyonce, după spusele personalului muzeului, a scris Ama Scriver, în descrierea pozei postată pe rețeaua de socializare.

Statuia avea piele foarte albă, sprâncene exagerat de arcuite, păr blond-deschis și buze subțiri. Nimic care să ducă cu gândul la Beyonce, altfel spus.

Așadar, nimeni nu a recunoscut statuia din ceară ca fiind Beyonce, dar, în schimb, cineva a crezut că aceasta este, de fapt, actrița Kaitlin Olson.

Muzeul a fost criticat de internauți, care au lăsat comentarii precum: „Oare sunt supărați pe Beyonce sau ceva?', „De ce o tot fac muzeele de ceară pe Beyonce să pară o soție casnică și albă?', „Cred că cei care au creat sculptura lui Beyonce nu au văzut-o niciodată pe Beyonce cea reală'.

Citește și:
Femeia care a întâlnit-o pe Beyonce vorbește despre imaginea care a devenit virală

Să sperăm că este ultimul incident de acest gen.

Text: Amy Abaluta
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people