Cum reacționează Beyonce când altă femeie îl atinge pe Jay Z

Tiffany Haddish, o comediană americană, a avut de împărtășit o poveste foarte interesantă care îi implică pe Beyonce, Jay Z și... altă femeie.

Cum reacționează Beyonce când altă femeie îl atinge pe Jay Z

Într-un video apărut recent pe E!News, comediana americană Tiffany Haddish relatează, într-un mod extrem de amuzant, ce se întâmplă atunci când altă femeie îl atinge pe Jay Z și cum reacționează Queen B.

Se pare că Tiffany, aflată la un after party după un concert al lui Jay Z, a cunoscut-o pe Beyonce și a fost martoră la un moment mai… tensionat între divă și o altă femeie, care vorbea cu Jay Z și își pusese mâinile pe pieptul lui.

În stilul caracteristic unui stand up comedian, Tiffany povestește cum a mers la un concert de-ale lui Jay Z și cum a fost invitată și la petrecerea de după. Acolo, Beyonce a venit la ea și s-a prezentat, iar cele două au făcut chiar și o poză împreună.

În timpul petrecerii, Tiffany povestește că stătea de vorbă cu Jay Z, soțul lui Beyonce, dar că, în același timp, el mai vorbea și cu o altă actriță (căreia nu îi dă numele). Ei bine, după spusele lui Tiffany Haddish, acea actrița era un pic prea apropiată de Jay Z, punându-și chiar și mâinile pe pieptul său.

Comediana a descris apoi reacția lui Beyonce la această întâmplare, care, după cum știm și din melodiile sale cele mai recente (think Lemonade) nu este o persoană care să treacă ușor cu vederea evenimente de acest gen. Beyonce nu a spus nimic direct, însă din felul în care s-a purtat ne putem da seama de ce anume a gândit în acele momente.

„Atitudinea ei, limbajul corpului ei în timp ce a mers la ea spuneau Ia-ți mâinile de pe pieptul iubitului meu', a povestit Tiffany.

Se pare că Beyonce nu are nevoie de cuvinte pentru a se face înțeleasă!

Citeste si:
Reacția unei femei care a întâlnit-o în carne și oase pe Beyoncé face ocolul (și deliciul!) Internetului

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people